Mπουρδούμης: Η ζωή με τον γιο του μετά το διαζύγιο με τη Δροσάκη

«Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να συμβουλευόμαστε παιδοψυχολόγο»

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον γιο του, Αναστάση - βίντεο Happy Day

Για τον τρεισήμισι ετών γιο του, Αναστάση και τη ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή «Happy Day».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Θα παραμένει για πάντα σημαντική»

«Είναι ένα παιδί ζωηρό κι έτσι πρέπει να είναι. Ζωηρά, να κάνουν αυτό που θέλουν και να σαρώνουν, οπότε χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Απολαμβάνω τις στιγμές μαζί του και προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως μένει πολύ κοντά με την πρώην σύζυγό του. «Είναι κοντά το ένα σπίτι στο άλλο, οπότε ο,τιδήποτε μπορεί να συμβεί ή να προκύψει να βοηθήσω. Κάνουμε και οι δύο δουλειές που δεν έχουν συγκεκριμένο ωράριο», εξήγησε ο ηθοποιός.

Δροσάκη- Μπουρδούμης: Oι αναρτήσεις τους για τα γενέθλια του γιου τους

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τη ζωή μετά τον χωρισμό από τη Λένα Δροσάκη  βίντεο Happy Day

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε και στο πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Τίποτα δε γίνεται χωρίς πολλή δουλειά, χρειάζεται κατανόηση, χρόνος πολύς για να μπορέσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να μπουν σε ένα κοινό μονοπάτι, που έχει να κάνει με το παιδί. Κάπως έτσι το σκεφτόμαστε και πορευόμαστε και με τις δυσκολίες. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Κανείς δεν είπε ότι αυτά ξαφνικά λύνονται από τη μια μέρα στην άλλη».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο του μετά το διαζύγιο

Ακόμη, παραδέχτηκε πως το πρώην ζευγάρι συμβουλεύτηκε και συμβουλεύεται ψυχολόγο για το πώς θα διαχειριστούν τον χωρισμό, σε συνδυασμό με το παιδί. 

«Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να συμβουλευόμαστε παιδοψυχολόγο, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι που δεν είναι μαζί», επισήμανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top