Δανάη Ταγάρη: «Έρχονται απρόσμενα περιστατικά Στα Σύνορα»

Η κωμική σειρά «Στα Σύνορα» κάθε Κυριακή στις 20:50 στο Star!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δανάης Ταγάρη στο Breakfast@Star

Στην κωμική σειρά «Στα Σύνορα», που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο Star, στις 20:50, βλέπουμε φέτος την ηθοποιό Δανάη Ταγάρη, η οποία υποδύεται τη μεσαία εγγονή της γιαγιάς Γιαννούλας.

Δείτε στο star/tv τα επεισόδια της σειράς «Στα Σύνορα» που έχουν προβληθεί

Η ηθοποιός μίλησε για αυτή τη συνεργασία και το κλίμα μεταξύ των συντελεστών της σειράς.

«Η αλήθεια είναι πως το κλίμα «Στα Σύνορα» είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη. Υπάρχει άψογη συνεργασία και πολλή αγάπη γι’ αυτή τη δουλειά. Γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και ορεξάτοι», είπε η Δανάη Ταγάρη στο περιοδικό MyTV και τη Μαριάνθη Καπετάνου. 

Είπα το "ναι" στη δουλειά πριν καν μάθω ποιοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν. Και μόνο που θα δούλευα με τον Βασίλη Θωμόπουλο, έναν σκηνοθέτη με τόση εμπειρία και επιτυχίες στην πλάτη του, ήταν κάτι απίστευτο για μένα. Μετά έμαθα και τους ηθοποιούς και ομολογώ πως μου κόπηκαν τα πόδια

Η Δανάη Ταγάρη υποδύεται τη Φανή Καραβοκύρη. «Η Φανή είναι ένα κορίτσι που τα πηγαίνει καλά με όλους. Θέλει να βλέπει τους αγαπημένους της ανθρώπους ευτυχισμένους και θα προσπαθήσει να βοηθήσει, όπως μπορεί κάποιον που έχει πρόβλημα. Είναι ένα γνήσια καλοπροαίρετο πλάσμα. Είναι ευγενική, ντροπαλή, ειλικρινής και λίγο αγχώδης κάτι που μερικές φορές τής δημιουργεί πρόβλημα, όταν για παράδειγμα πρόκειται να κρατήσει κάποιο μυστικό. Ακόμη και στις αιχμές της, όταν νευριάζει ή γίνεται ειρωνική, διακατέχεται από μια γλυκύτητα. Το μεγάλο της πάθος είναι ο πατέρας Αριστείδης» είπε, περιγράφοντας την ηρωίδα της.

«Στα Σύνορα»: Οι αδελφές της Φανής και ο πατέρας Αριστείδης

«Οι τρεις αδελφές είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Αυτό είναι νομίζω και η δύναμη της σχέσης τους. Η μία συμπληρώνει την άλλη και όταν βρίσκονται όλες μαζί λειτουργούν σαν ένα. Η Φανή δε θα ξεχώριζε ποτέ κάποια από τις δύο», είπε η Δανάη Ταγάρη.

Στα Σύνορα: Η οικογένεια της γιαγιάς Γιαννούλας & ο Ηρακλής που.. δε θέλει!

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της προς τον πατέρα Αριστείδη, ανέφερε: «Ευκαιρίες έχουν υπάρξει και θα υπάρξουν. Τώρα το εάν θα τις εκμεταλλευτεί, θα φανεί στο μέλλον… Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές Το πώς όμως θα εξελιχθεί στο μέλλον η κατάσταση μεταξύ τους, δεν το γνωρίζουμε ούτε εμείς ακόμη…».

Στα Σύνορα - Πάρις Θωμόπουλος: Ο πάτερ Αριστείδης στο Breakfast@star

Τέλος, ανέφερε πως η Φανή δε συμμετέχει στις δραστηριότητες της οικογένειάς της. «Πιστεύω πως θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η ανάγκη για βοήθεια, προκειμένου να συμμετάσχει, διότι της λείπουν το θάρρος και το τσαγανό, που είναι απαραίτητα σε αυτή τη δουλειά», σχολίασε.

Ο Ρ. Ρώτας, η Α. Παυλίδου και η Δ. Τάγαρη καλεσμένοι στο Breakfast@star

«Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν έρχονται ορισμένες λάθος επιλογές, απρόσμενα περιστατικά, αρκετές παρεξηγήσεις ανάμεσα στους ήρωες και σίγουρα πολύ γέλιο», αποκάλυψε η Δανάη Ταγάρη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top