Φάρμα: Ο παίκτης που αποχώρησε κι η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου

«Αν είναι δυνατόν!», ακούστηκε από τον εξώστη!

Μετά από πέντε δοκιμασίες και τον Γιώργο Τσάμη να προηγείται με 3 - 2 έναντι του Χρήστου Γκυζέλη, μια ακόμα δύσκολη δοκιμασία περίμενε τους δύο παίκτες της Φάρμας

Ο Τσάμης ήταν πιο γρήγορος και κατάφερε πρώτος να «ψαρέψει» τα κλειδιά, να «λυθεί» και να κερδίσει κι αυτό το αγώνισμα. Έτσι με 4 - 2 έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Χρήστο, προς απογοήτευση των υπόλοιπων παικτών. Μάλιστα, τη στιγμή που ο Τσάμης χτύπησε το καμπανάκι, ακούστηκε η Αντωνία να φωνάζει: «Αν είναι δυνατόν!».  

Φάρμα: Τα... γαλλικά κι η δοκιμασία που δυσκόλεψε τους Μονομάχους

Ο Χρήστος ζήτησε να κόψει μόνος του το σχοινί της στάμνας του, ωστόσο ο Τσάμης πρόλαβε και το έκοψε ο ίδιος. 

«Τώρα χρειάζεται να διαχειριστώ την αντιμετώπιση που θα έχω στο σπίτι, διότι έβγαλα εκτός έναν αγαπητό παίκτη», είπε ο Γιώργος μιλώντας στην κάμερα.    

Φάρμα: Ο Χρήστος επέλεξε τον δεύτερο Μονομάχο

«Η Φάρμα ήταν μια υπέροχη εμπειρία και το εννοώ. Θέλω να πω σε αυτά τα παιδιά ότι τους αγαπώ όλους πάρα πολύ, θα τα πούμε έξω... Είχα να δώσω πολλά παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ τον Γιαννακίδη και τον Νίκο για όλα αυτά που μου έμαθε, αλλά και τον Γιαννούλα», είπε ο Χρήστος αποχωρώντας από το παιχνίδι. 

Αφού καληνύχτισε τους παίκτες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ανακοίνωσε ότι θα πρέπει με την επιστροφή τους στο σπίτι να χωριστούν μόνοι τους σε δύο τετράδες. «Η τετράδα που θα κερδίσει μένει ασφαλείς, η τετράδα που θα χάσει θα χωριστεί σε δύο ζευγάρια και το ζευγάρι που θα χάσει θα είναι οι επόμενοι δύο μονομάχοι», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top