Φάρμα: Ο Χρήστος επέλεξε τον δεύτερο Μονομάχο

Το όνομα δεν προκάλεσε καμία, μα καμία έκπληξη!

Μετά την ανάδειξη του πρώτου Μονομάχου, του Χρήστου Γκυζέλη, που είδαμε στο επεισόδιο της Φάρμας τη Δευτέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο συμβούλιο, μίλησε στους farmers για τις αλλαγές στις δοκιμασίες αποχώρησης

«Όλες οι δοκιμασίες του αχυρώνα έχουν αλλάξει. Κάποιες από αυτές που υπήρχαν έχουν εξελιχθεί κι έχουμε προσθέσει και κάποιες καινούργιες, Θα τις μάθετε στα σπιτάκια των Μονομάχων», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι η παραμονή θα κρίνεται στις τέσσερις νίκες, όχι στις τρεις. Επτά είναι σύνολο οι δοκιμασίες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κληθείτε να αγωνιστείτε σε όλες! Το πλεονέκτημα αυτού που θα επιλέξεις θα είναι να επιλέξει πρώτος δοκιμασία και μετά θα πηγαίνει εναλλάξ. Στο τέλος της εβδομάδες θα είστε οκτώ!», πρόσθεσε. 

Φάρμα: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας!

Στη συνέχεια ο Χρήστος ανακοίνωσε την επιλογή του για δεύτερο Μονομάχο, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τσάμη. «Πωωω πέφτω από τα σύννεφα!», είπε ειρωνικά ο Τσάμης μιλώντας στην κάμερα για την απόφαση του συμπαίκτη του. 

«Δύο άτομα ήταν, ήταν ο Βάιος κι ο Γιώργος. Με τον Βάιο θα ήθελα να παίξω και με τον Γιώργο είχα πει ότι θα ήθελα να παίξω...», δήλωσε στο συμβούλιο ο Χρήστος. «Θεωρώ ότι αυτή τη φορά είμαι πιο έτοιμος από την προηγούμενη, θέλω να είναι μια καλή, δυνατή μονομαχία», είπε με τη σειρά του ο Τσάμης.  

Φάρμα: Τα... γαλλικά κι η δοκιμασία που δυσκόλεψε τους Μονομάχους

Έτσι, για την παραμονή τους στη Φάρμα θα μονομαχήσουν ο Χρήστος Γκυζέλης κι ο Γιώργος Τσάμης.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top