Φάρμα: Το τέλος των ομάδων πριν την τελική 10άδα - Δείτε το trailer

Τι θα συμβεί στη Φάρμα ένα βήμα πριν την τελική 10άδα;

Δείτε το trailer του 39ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ


Στο χτεσινό επεισόδιο της Τρίτης 28.11, η γαλάζια ομάδα κέρδισε τη Δοκιμασία Επάθλου και όλοι οι παίκτες της απήλαυσαν ένα πλούσιο τραπέζι σε εστιατόριο της Βυτίνας. Έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν και θυμήθηκαν για λίγο, πως είναι η ζωή εκτός «Φάρμας». Είχαν δικαίωμα να πάρουν μαζί τους ένα μέλος της αντίπαλης ομάδας, και επέλεξαν τον Χρήστο Γκυζέλη.

Δείτε το trailer της Φάρμας


Ο Νίκος Παρλάντζας είχε έναν τραυματισμό στο χέρι, γεγονός που τον ανησυχεί για την πορεία του στο παιχνίδι. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη για τον Νίκο, καθώς πονάει και είναι πεσμένος ψυχολογικά. Στη συνέχεια, μοιράζεται τους προβληματισμούς του, με τους συμπαίκτες του.

Εξίσου δύσκολο αποδεικνύεται το ξύπνημα για την γαλάζια ομάδα, καθώς οι παίκτες της είναι ακόμα… φουσκωμένοι από το φαγητό της προηγούμενης ημέρας. Η Νάσια προσπαθεί να τους ξυπνήσει, χρησιμοποιώντας ανορθόδοξους τρόπους. Κάποιοι διασκεδάζουν και κάποιοι άλλοι, δυσανασχετούν.

Η γαλάζια ομάδα περιγράφει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πόσο καλά πέρασε στην έξοδό της. Έχει έρθει όμως, η ώρα για την 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας, και οι παίκτες πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια και να μεταφέρουν 20 κομμάτια κορμών, περνώντας από διάφορα εμπόδια.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο παρουσιαστής της Φάρμας

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο παρουσιαστής της Φάρμας

Ποια ομάδα θα καταφέρει να υπερισχύσει και από ποια ομάδα θα αναγκαστεί να επιλέξει η Κριστίνα τον 2ο Μονομάχο; Ποιοι πλησιάζουν την Κριστίνα με σκοπό να την συμβουλεύσουν για την επιλογή της, και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα;  

Στο Συμβούλιο που ακολουθεί, η χαμένη ομάδα αναλύει τους λόγους που την οδήγησαν στην ήττα. Όλοι περιμένουν να ακούσουν το όνομα του 2ου Μονομάχου από το στόμα της Κριστίνα. Ποιες είναι οι αντιδράσεις των υπολοίπων μετά την ανακοίνωση, και ποιοι θα τεθούν αντιμέτωποι στην αυριανή Μονομαχία Αποχώρησης, ένα βήμα πριν την Τελική 10αδα;

Φάρμα: Κάποιοι από τους farmers διασκεδάζουν

Φάρμα: Κάποιοι από τους farmers διασκεδάζουν


Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager - Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης  
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός: Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top