Φάρμα - Ελεονώρα: «Ο Γιώργος Τσάμης παίζει έναν ρόλο»

Ποιος θα είναι ο νικητής της Φάρμας; - Οι προβλέψεις της Ελεονώρας

Πριν από λίγες ημέρες η Ελεονώρα αποχώρησε από τη Φάρμα. Στο γράμμα που άφησε όρισε ως αρχηγό τον Βάιο κι εκείνος με τη σειρά του έδειξε ως πρώτη μονομάχο την Κριστίνα.


Ο Βάιος από την πλευρά του δήλωσε πως θα του λείψει πολύ ο χρόνος που περνούσε μαζί της. Φυσικά, η Ελεονώρα ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Βάιο, λέγοντας στο Breakfast@star: «Ήμασταν πάντα μια παρέα. Υπήρχε πάντα μια παραπάνω επικοινωνία μαζί του. Βρήκαμε τον κώδικα επικοινωνίας και ουσιαστικά ξεκινήσαμε στο να θέλουμε να λέμε όλο και περισσότερα πράγματα. Οριακά δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο. Καταλαβαίναμε πολύ ο ένας τον άλλο. Ο Βάιος με ηρεμούσε».


Μπορεί ο Βάιος να την ηρεμούσε, αλλά  με τον Γιώργο Τσάμη ήρθε αρκετές φορές σε διαμάχη. «Ήταν ζόρικα. Πίσω από όλα αυτά που κάνει ο Γιώργος πιστεύω ότι κρύβεται ένας ρόλος. Δε νομίζω να είναι πραγματικά έτσι. Νομίζω ότι αυτή ήταν η άμυνά του».

Κλείνοντας, πρόσθεσε πως απογοητεύτηκε με την Έλενα γιατί την είχε κάποιος αλλιώς στο μυαλό της πριν δει κάτι κάποιες δηλώσεις αλλά η αλήθεια είναι πως δεν την είχε ζήσει και πολύ.

Η Ελεονώρα στον τελικό βλέπει τον Βάιο και τον Γιώργο Γιαννακίδη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top