Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια πήγε να χάσει το πόδι της από ιατρικό λάθος;

Η Αννίτα Ναθαναήλ περιέγραψε τον γολγοθά που βιώσε

Τις δραματικές στιγμές που πέρασε όταν μπήκε να κάνει πριν από λίγο καιρό μία επέμβαση ρουτίνας και παραλίγο να «χάσει το πόδι της», περιέγραψε στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η Αννίτα Ναθαναήλ. 

Αννίτα Ναθαναήλ - Κρις Χάμπερτ: Σε διάσταση μετά από 22 χρόνια γάμου

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο και, όπως είπε η ίδια, ο γιατρός που την παρακολουθούσε της είπε πως έπρεπε να κάνει χειρουργείο στον μηνίσκο διαβεβαιώνοντάς την πως πρόκειται για ένα χειρουργείο ρουτίνας.

Αννίτα Ναθαναήλ: Μας δείχνει την κούκλα κόρη της, Τερέζα

Η ίδια, όπως είπε, όταν ξύπνησε στην ανάνηψη ενημερώθηκε πως έχει κάνει ολική αρθρωπλαστική στο γόνατο.

« Έπαιρνα μορφίνη. Όταν επέστρεψα στο σπίτι άρχισα να έχω φρικτούς πόνους. Το πόδι μου μαύρισε. Ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι 40 μέρες. Sudeck που είναι ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο, το οποίο συνήθως συμβαίνει είτε επειδή έχει γίνει ζημιά στα νεύρα, όπως υπήρξε στη δική μου την περίπτωση και έχω χάσει και την αίσθηση του μεγαλύτερου μέρους της κνήμης, ή επίσης όταν υπάρχει ισχαιμικό επεισόδιο. Στη δική μου περίπτωση, αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι έμεινε πάρα πολύ ωραίο το τουρνικέ, που κλείνει την κυκλοφορία, κατά τη διάρκεια της επέμβασης στο πόδι μου. Ήτανε ιατρικό το λάθος. Επίσης, έχει δύο πλευρές, το ένα είναι το θέμα της υγείας του ποδιού μου, το ότι κόντεψα να χάσω το πόδι μου και το ότι έχω 10 μήνες μετά έχω βλάβη. Το δεύτερό θέμα είναι το ορθοπεδικό δηλαδή το ότι έχει μπει ένα πολύ μεγάλο μόσχευμα που μου περιορίζει πολύ την κίνηση» αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top