Χρήστος Νικολόπουλος: «Οι φαν του Καζαντζίδη είναι Ταλιμπάν»

Όσα είπε στο «Στούντιο 4» για το τέλος της συνεργασίας τους

Χρήστος Νικολόπουλος

Για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11).

Νικολόπουλος: «Μου έκλεψαν το μπουζούκι μου και το βρήκα σε παλαιοπωλείο»

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως εξακολουθεί μέχρι σήμερα να λαμβάνει αρνητικά μηνύματα από τους θαυμαστές του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή.

«Δεν υπήρχε κανείς να μην αγαπάει τον Καζαντζίδη. Ήταν ο θεός του λαϊκού τραγουδιού. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ποτέ το πόσο τον αγάπησε ο κόσμος. Δεν το πίστευε, νόμιζε ότι όλοι κάτι θέλουν από αυτόν. Προσπαθούσα να τον πείσω και του έλεγα “μα δεν βλέπεις πόσο σε αγαπάει ο κόσμος;”. Είχε την καχυποψία με τους ανθρώπους. Ήταν πολύ επιφυλακτικός. Είχε πολλές πληγές παιδικές. Γίναμε καρδιακοί φίλοι. Σταμάτησα να δουλεύω μαζί του γιατί σταμάτησε από το τραγούδι», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Χρήστος Νικολόπουλος: «Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια»

Και συμπλήρωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ: «Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει. Δεν τον πείραξα, αυτός με πείραξε. Δεν άργησα να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνούν γρήγορα. Οι φαν του Καζαντζίδη είναι Ταλιμπάν, ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα πολλά. Άμα δείτε στα σχόλια μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω σε άλλους όχι». 

Χρήστος Νικολόπουλος: Η εξομολόγηση του μουσικοσυνθέτη για τον Στέλιο Καζαντζίδη 

Χρήστος Νικολόπουλος: Η εξομολόγηση του μουσικοσυνθέτη για τον Στέλιο Καζαντζίδη 

Ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως δεν έχει κρατήσει κακία στον Στέλιο Καζαντζίδη: «Τα έχω ξεχάσει όλα, τον έχω συγχωρήσει. Δεν τον πείραξα, αυτός με πείραξε. Δεν άργησα να τον συγχωρήσω γιατί είμαι από τους χαρακτήρες που ξεχνούν γρήγορα.

Οι φαν του Καζαντζίδη είναι Ταλιμπάν, ακόμα αντιμετωπίζω προβλήματα πολλά. Άμα δείτε στα σχόλια μου τα χώνουν. Σε ορισμένους απαντάω σε άλλους όχι», δήλωσε ο καταξιωμένος συνθέτης για τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών του τραγουδιστή.

«Μου κόστισε προσωπικά αλλά στις δουλειές με ωφέλησε. Κάποιοι φανατικοί με μίσησαν αλλά κάποιοι κατάλαβαν ότι είχα δίκιο και μου έδειξαν απλόχερα την αγάπη τους», παραδέχτηκε τέλος ο Χρήστος Νικολόπουλος. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top