Νικολόπουλος: «Μου έκλεψαν το μπουζούκι μου και το βρήκα σε παλαιοπωλείο»

50 χρόνια είναι μαζί με τη σύζυγό του - Η συνέντευξη στον Αρναούτογλου

Ο Χρήστος Νικολόπουλος σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει τα τελευταία 50 χρόνια στην καριέρα του. Περιέγραψε τις δυσκολίες, τις κακοτοπιές, τις αντιζηλίες, τον φθόνο που βίωσε και τον έφτασαν στο σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού. 

Ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας, όπως με τους Μ. Χιώτη, Μ. Αγγελόπουλο, Στ. Καζαντζίδη, Γ. Ζαμπέτα, αλλά και πολλούς άλλους καταξιωμένους δημιουργούς. 

Ο Ζαμπέτας ήταν φοβερός άνθρωπος με χιούμορ. Αυτός και ο Μανώλης Χιώτης ήταν οι μεγαλύτεροι μάγκες για μένα.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show» μια ιστορία για το πρώτο του μπουζούκι που του το πήραν, και αφηγείται πώς αυτό έφτασε επιτέλους σήμερα, μετά από πολλά χρόνια, στα χέρια του.

Χρήστος Νικολόπουλος - Καλεσμένος στον Αρναούτογλου

«Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και εκείνος το πούλησε γιατί είχε ανάγκη χωρίς να με ρωτήσει. Εκείνο το μπουζούκι το βρήκα και τώρα είναι στο μάστορα και φτιάχνεται. Πριν ένα χρόνο που μου έκλεψαν το μπουζούκι μου, είχα μεγάλο δεσμό  μαζί του και τελικά το βρήκα και αυτό. Αυτός που το έκλεψε ο νεαρός, το πήγε σε ένα παλαιοπωλείο και αυτός που πήγε να το αγοράσει κατάλαβε ότι είναι το δικό μου από μια ανάρτησή μου στο διαδίκτυο και ειδοποίησε την αστυνομία».

Χρήστος Νικολόπουλος: «Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια»

Με τη γυναίκα του είναι 50 χρόνια μαζί: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πάνω από 50 χρόνια. Τη γνώρισα σε ένα κέντρο στη Κόρινθο και δέσαμε. Είναι λογίστρια. Είχε υπομονή και κατανόηση. Μέχρι να βρω το δρόμο μου, δούλευα πάρα πολύ και έλειπα. Δεν ζήλευα ούτε εγώ, ούτε όμως κι εκείνη». 

Νικολόπουλος με τη σύζυγό του

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με τη σύζυγό του σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP

Χρήστος Νικολόπουλος: Η στεναχώρια και οι κρίσεις πανικού

«Είμαι ευαίσθητος. Συγκινούμαι εύκολα. Στο χώρο μας υπάρχει αντιζηλία και φθόνος. Πληγώθηκα αρκετές φορές και η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία… Μπαίνω πλέον στα αεροπλάνα αλλά όχι για μεγάλα ταξίδια».

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top