Χρήστος Νικολόπουλος: «Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη!

Δείτε πώς σχολίασε ο Χρήστος Νικολόπουλος την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι

Συγκλονίζει ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλώντας για τη χρόνια μάχη που έδινε με την κατάθλιψη και περιγράφοντας τις δυσκολίες που πέρασε.

Τι δήλωσαν Μητσιάς και Νικολόπουλος για την απόφαση της Αλεξίου

«Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, ήταν συγκλονιστικές στιγμές, νόμιζα ότι θα φύγω, νόμιζα ότι θα πεθάνω, δεν ήταν εύκολο για μένα», αποκάλυψε στο «Πρώτο Πρόγραμμα» σε μία από τις εκ βαθέων συνεντεύξεις του.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στην επετειακή συναυλία για τα 55 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι/Φωτογραφία ndp

Ο σπουδαίος λαϊκός μουσικοσυνθέτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια ασθένεια που χρειάζεται τη συμβολή του ειδικού και θέληση από τον ανθρώπο που την αντιμετωπίζει, για να ξεπεραστεί. Ενώ συμβούλεψε όσους βιώνουν ίδια ή παρόμοια κατάσταση.

«Για χρόνια δεν έμπαινα σε αεροπλάνο, δεν έμπαινα σε ασανσέρ, δεν μπορούσα να βρεθώ σε υπόγειο, ένιωθα ότι το δωμάτιο θα πέσει και θα με πλακώσει, ένιωθα πανικό. Αποφάσισα να κάνω ταξίδια, να φεύγω και να βρίσκομαι συχνά στη θάλασσα… Η θάλασσα με βοήθησε σημαντικά. Αν και βίωσα με επώδυνο τρόπο την κατάθλιψη, παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν σκέφτηκα να το ρίξω στο αλκοόλ, να πάρω ουσίες αν και έζησα σε έναν κόσμο γεμάτο ουσίες», εξομολογείται ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Καίτη Λιβανού: Η συνεργασία - έκπληξη με τον Χρήστο Νικολόπουλο

Για εκείνους που περνούν κατάθλιψη, είπε τα εξής: «Τι λέω στον κόσμο που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Λέω κάθε πρόβλημα που τους στενοχωρεί να το αφήνουν πίσω, να μην το πιάνουν, δεν αξίζει, δεν έχει νόημα να χαλάμε τη ζωή μας. Και βέβαια η τέχνη, η μουσική είναι το αντίδοτο στην κρίση, η μουσική εκτονώνει… Φανταστείτε ότι μόλις κλείσω τη συνέντευξη μαζί σας θα βρεθώ στο στούντιο για ηχογράφηση». 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top