Τι δήλωσαν Μητσιάς και Νικολόπουλος για την απόφαση της Αλεξίου

Η κορυφαία ερμηνεύτρια σταματά το τραγούδι

Συγκίνηση στους θαυμαστές της αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι.

«Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως . Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά - Δεν πάει η φωνή μου πια δεν με ακούει η φωνή μου και είπα ότι είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό...» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα».

Ρίχνει αυλαία η Χαρούλα Αλεξίου – Αποχωρεί από το τραγούδι

Με λίγες λέξεις και ...πολλή συγκίνηση η Χάρις Αλεξίου κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο με λαμπρές συνεργασίες, πλατινένιους δίσκους και αμέτρητες συναυλίες σε όλο τον κόσμο. 

Η μικρή Χαρίκλεια από την Θήβα κατάφερε με στερήσεις και πολλή δουλειά από μοδίστρα να γίνει η φωνή της Ελλάδας. Μισό αιώνα τώρα μπαίνει στις καρδιές μας, μαζί σαν... φίλη στις λύπες και τις χαρές μας. Μόνος εχθρός ο χρόνος.... 

Έκανα και μαθήματα αλλά δεν είπα ότι εγώ θα το παλέψω αυτό, ότι θα αγωνιστώ για αυτό το πράγμα ότι δεν πρόκειται να το αφήσω Είπα.... ότι άστο υπάρχει μια φυσική φθορά στα πράγματα. Δεν ήταν κάτι απλό βεβαίως και το πένθησα...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tα τραγούδια της ξενιτιάς της Χάρις Αλεξίου

Οι φίλοι της ένιωσαν  έναν  κόμπο στον λαιμό. 

 «Είναι η μόνη τραγουδίστρια που μου χτύπαγε έτσι όταν τραγουδούσε βαθιά στην ψυχή μου πέρναγε. Συνυπήρξαμε τουλάχιστον 10 χρόνια μαζί έζησα πολύ σημαντικές στιγμές και αυτές θα έχω να τις θυμάμαι» ήταν τα λόγια του Χρήστου Νικολόπουλου ενώ και ο Μανώλης Μητσιάς ανέφερε πως είναι λυπηρό το ότι η Χάρις δεν θα ξανατραγουδήσει.

«Πιστεύω ότι ήταν η σπουδαιότερη τραγουδίστρια της γενιάς μου και από τις μεγαλύτερες που έβγαλε ποτέ ο τόπος» δήλωσε .

Η Xάρις Aλεξίου είναι ζάλη....Θα μας συντροφεύει πάντα, μας έδωσε τραγούδια για πολλές ζωές και θα μας δώσει ακόμη ένα, μια 
μπαλάντα με την Γιασμιν Λεβί που θα κυκλοφορήσει σύντομα. 


Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top