Fame Story - Η Μαρία Σολωμού στον Γιάννη: «Μου έδωσες... ευχούλα ή όχι;»

Η καθηγήτρια ζήτησε από τον επίδοξο τραγουδιστή την πλήρη αλήθεια!

Στο δωμάτιο των καθηγητών πήρε η Μαρία Σολωμού τον Γιάννη Στεφανίδη, μετά τον διαπληκτισμό που είχαν στο τελευταίο μάθημα υποκριτικής

Fame Story - Σολωμού σε Γιάννη: «Δεν παίρνεις σοβαρά το μάθημά μου!»

Αρχικά ρώτησε τον σπουδαστή του Fame Story πώς νιώθει με το μάθημα, αφού εκείνη τον βλέπει ότι δεν είναι καλά... Όταν ο Γιάννης άρχισε να δικαιολογείται. λέγοντας ότι είναι πάντα ειλικρινής, η καθηγήτρια τον ρώτησε: «Αλήθεια; Είσαι ειλικρινής; Αυτό που σκέφτεσα το λες; Δηλαδή αν σε ρωτήσω τώρα κάτι θα μου πεις αλήθεια;», τον ρώτησε. «Ναι» της απάντησε εκείνος. 

«Με έβρισες στον διάδρομο ναι ή όχι; Μου έριξες... ευχούλα;» τον ρώτησε, με τον Γιάννη αποσβολωμένο να απαντάει: «Όχι». «'Όχι σε εσένα», πρόσθεσε. «Πού στο σύμπαν;», τον ρώτησε η Μαρία Σολώμου. «Μπορεί...», αποκρίθηκε εκείνος γελώντας. 

Fame Story: Γιώργος Θεοφάνους σε Άννα «Παιδί μου τι ζόρι τραβάς;»

«Τελειώσε η χαλαρότητα. Σου έχω ένα task... αν την επόμενη εβδομάδα είμαστε όλοι εδώ κι όλα καλά, πάρε μια απόφαση αν θες να ξαναμπείς στο μάθημά μου», είπε στον σπουδαστή. «Δε θέλω να το κάνεις με εκβιασμό. Θέλω να το κάνεις για εσένα, όχι για να πω "μπράβο ο Γιάννης δοκίμασε"». 

«Εγώ επιμένω ότι δεν έβρισα εσένα», της είπε ο Γιάννης φεύγοντας. «Ναι κι εγώ επιμένω ότι έβρισες εμένα», του απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top