Fame Story: Γιώργος Θεοφάνους σε Άννα «Παιδί μου τι ζόρι τραβάς;»

Η συμπεριφορά της σπουδάστριας που εκνεύρισε τον γνωστό συνθέτη

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του με τους σπουδαστές του Fame Story, ο Γιώργος Θεοφάνους τους ζήτησε να του μιλάνε στον πληθυντικό και να τον σέβονται. 

Fame Story: Η Άννα αντέδρασε στο χιούμορ που της έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους

Fame Story: Η Άννα αντέδρασε στο χιούμορ που της έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους

Αυτό δεν έκανε η Άννα, όπως είδαμε στο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης. Όταν ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης μπήκε στο σπίτι της μουσικής Ακαδημίας, η Άννα συνέχισε να τραγουδάει το Φεύγω, με τον Γιώργο Θεοφάνους να της λέει: «Ε καν'το και πράξη!». «Ποιος εγώ;» απάντησε η Άννα. «Όχι παιδί μου!» της είπε ο συνθέτης, με εκείνη να απαντάει: «Ναι παιδί μου» και τον καθηγητή τους να εκνευρίζεται. «Παιδί μου ακούω. Παραπήραμε θάρρος βλέπω...», σχολίασε. Στη συνέχεια τη ρώτησε πόσων χρόνων είναι, με τη σπουδάστρια να συνεχίζει στο ίδιο ειρωνικό ύφος. «15», του απάντησε. 

Fame Story - Η Μαρία Σολωμού στον Γιάννη: «Μου έδωσες... ευχούλα ή όχι;»

«Δεν είμαστε φιλαράκια. Δεν θέλει μια απόσταση αυτό το πράγμα; Δεν ήρθα να παίξουμε τάβλι», της είπε ο συνθέτης. «Ήμαρτον, για όνομα του Θεού. Δεν είμαστε ούτε στην ίδια ηλικία, ούτε και φιλαράκια, ούτε και στην ίδια θέση σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου», συμπλήρωσε. «Όχι δεν το δέχομαι αυτό που λέτε», αποκρίθηκε η Άννα. «Τότε πήγαινε μέσα, δε χρειάζεται να συμμετέχεις σε αυτό», της απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους.  

«Παιδί μου το συνεχίζεις ακόμα; Σταμάτα όμως, σταμάτα με ποιον μιλάς τώρα; Με τον αδερφό σου, με τον θείο σου, με τον φίλο σου; Είσαι παίκτρια σε ένα μουσικό παιχνίδι και τυχαίνει να είμαι πάνω από αυτό το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. «Ήρθα για να βοηθήσω εσάς. Πώς να βοηθήσω εσένα, πες μου; Αν είσαι 19 θα σε αντιμετωπίσω διαφορετικά, αν είσαι 29... διαφορετικά. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις μια ωριμότητα».  

Fame Story: Δίδυμα και Γιάννης εναντίον Άννας - Τι συνέβη;

«Παιδί μου τι ζόρι τραβάς δεν έχω καταλάβει;», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους όταν τον ειρωνεύτηκε ξανά για το σχόλιο που της έκανε όταν μπήκε στο σπίτι. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top