Fame Story: Δίδυμα και Γιάννης εναντίον Άννας - Τι συνέβη;

Τους έπιασε να μιλάνε για εκείνη

Κουβέντα για όσα συνέβησαν στο 7ο Fame Story Live σε σχέση με τους καλεσμένους στην Ακαδημία, έκαναν ο Γιάννης με τον Danny και τον Victor. 

Στη συζήτηση μπήκε κι η Μαίρη που οι δίδυμοι κατηγόρησαν ότι δεν τους στήριξε στο live, μπροστά στον Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή. Οι δίδυμοι αναφέρθηκαν και στην Άννα που τη στιγμή της διαφωνίας με την Ηρώ το πρωί... πετάχτηκε λέγοντας τα δικά της. «Εγώ ο Danny και μερικοί καθηγητές, όταν μας λέει η Άννα κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνουμε τίποτα», είπε στην κάμερα ο Victor. 

Fame Story: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο 8ο live!

Η Άννα που άκουσε ότι συζητούσαν για εκείνη, μπήκε στην κουβέντα, με τη Μαίρη να της λέει για το «That's life», που είπε πάνω στην ώρα της συζήτησης. «Εγώ δεν είπα μια γενικότητα», είπε η Άννα. «Αυτό ήταν το πιο to the point από όλα bro! Είμαστε αλλού σίγουρα. Είμαστε μήκη κύματος πολύ μακριά, αλλά it's ok, ό,τι έχω να πω το λέω», σχολίασε η σπουδάστρα. «Σας έχω ενοχλήσει κάτι που είπα, έχω προσβάλει κάποιον;», αναρωτήθηκε η Άννα. 

Fame Story: Τα δίδυμα, η Μαραγκόζη κι η Μαίρη που δε... στήριξε!

«Όταν λέμε για κάτι συγκεκριμένο to the point, δε μας αρέσει να μπαίνει ο άλλος να το αλλάζει και να μιλάει γενικώς», της είπε ο Danny. «Πετάγεσαι και λες κάτι... Λες κάτι το οποίο δεν είναι κακό», συμπλήρωσε ο Γιάννης. «Δε θα μου απαγορέψει κανένας να μιλάω και να λέω ατό που θέλω, εδώ είμαι...», του απάντησε η Άννα. «Ποιος είσαι εσύ, εσύ κι εσύ που θα μου μου απαγορέψετε και θα μου πείτε αν θα μιλήσει κι αν θα κολλήσει αυτό που λέω;».  «Τρία άτομα μου λέτε τι ρε παιδιά; Δε θα ασχοληθώ ξανά με την πάρτη σας», είπε η επίδοξη τραγουδίστρια. «Δε θέλω να ακούσω άλλο, κουράστηκα...», πρόσθεσε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top