Fame Story - Light σε Δημήτρη: «Ας μην το συνεχίσουμε, θα βγεις χαμένος»

Πήγε να τα «χώσει» στους κριτές αλλά τα «άκουσε»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 6ο Fame Story Live

Τον έπνιξε το δίκιο τον Δημήτρη Κλειδά με τα σχόλια της κριτικής επιτροπής στο τραγούδι του Μάριου και μόλις βρήκε την ευκαιρία ζήτησε τον λόγο για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Fame Story: Τελικά ο Μάριος ξέρει αραβικά ή όχι;

Θέλησε να την «πει» τους κριτές του Fame Story, επειδή αναφέρθηκε το όνομά του συγκριτικά με το act του Μάριου. Ο Μάριος φαίνεται να μην ήταν ειλικρινής όταν ισχυρίστηκε ότι το τραγούδι του, το Tamally maak, τον δυσκόλεψε πολύ γιατί δεν είχε επαφή με αραβικά, ενώ σε οντισιόν για να μπει στο ριάλιτι είχε τραγουδήσει το ίδιο ακριβώς κομμάτι με άνεση στη γλώσσα.

Fame Story: Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη και των σπουδαστών

Fame Story: Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη και των σπουδαστών

Έτσι ο Light κρίνοντας την εμφάνιση του παίκτη, θυμήθηκε τον Δημήτρη που γκρίνιαζε επειδή δεν ήξερε καθόλου αγγλικά, αλλά τελικά στο Losing My Religion «έσκισε»

Fame Story: Η εμφάνιση του Δημήτρη και το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα

Ο Δημήτρης πήρε τον λόγο και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ξέρει καθόλου αγγλικά , παρότι η μητέρα του είναι καθηγήτρια αγγλικών, και δε θέλει να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις στον κόσμο.

Fame Story: Ο Light θεωρεί ότι ο Δημήτρης Κλειδάς ξέρει αγγλικά αλλά το απέκρυψε!

Fame Story: Ο Light θεωρεί ότι ο Δημήτρης Κλειδάς ξέρει αγγλικά αλλά το απέκρυψε!

«Θεωρώ ότι αυτό που έκανες τη φορά που είχες το αγγλικό τραγούδι ήταν ψυχολογικό τρικ. Λες κάποια πράγματα που δημιουργούν μια αίσθηση στον κόσμο να έχουν χαμηλά expectations από εσένα. Είσαι μάστερ στην ψυχολογία και ξέρεις πού να θέσεις τα stantards για να ξεσκίσεις. Ας μην το συνεχίσουμε γιατί θα βγεις εσύ χαμένος», είπε ο Light στον σπουδαστή.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top