Σκιαδαρέσης: «Κάθε μέρα σκέφτομαι να σταματήσω τη δουλειά του ηθοποιού...»

Όσα είπε στην εκπομπή Breakfast@Star

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@Star και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού, αλλά και στην ερωτική σκηνή μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, στη νέα σειρά του Mega «Milky Way».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

«Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου να αφήσω αυτό το επάγγελμα. Οι συνθήκες είναι πια τόσο δύσκολες που έχω κουραστεί λίγο, θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να σταματήσω και να μη χρειαστεί να το ξανακάνω», εξομολογήθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Πατέρας και γιος είναι ίδιοι!

σκιαδαρεσης

«Είμαι σίγουρος ότι θα έχει αντιδράσεις. Θα δούμε μία ερωτική σκηνή, τέλος. Αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα μας. Ερωτικές σκηνές έχουμε δει σε πάρα πολλά σίριαλ, μέχρι εκεί όμως. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί εάν είναι το ίδιου φύλου, εάν είναι διαφορετικού φύλου… Τι διαφορά έχει; Είναι μια ερωτική σκηνή. Αν θέλουμε εμείς να είμαστε υποκριτές και να πιστεύουμε ότι αυτά δε γίνονται, οκ. Μην πάμε τώρα πια και σε γραφικότητες του στυλ να το κρατάνε για την πάρτι τους. Για μένα αυτά είναι γραφικότητες όλα», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top