Τσαμπάζη: Τι δεν θέλει να της λένε μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Πώς είναι τώρα η ζωή της μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Πριν από έναν χρόνο η ζωή της Δώρας Τσαμπάζη άλλαξε οριστικά. Ο σύζυγός της Αλέξανδρος Νικολαΐδης «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντάς της στο πένθος.

Δώρα Τσαμπάζη: Συγκλονίζει το μήνυμά της στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Για κείνη ο κορυφαίος αθλητής του Τάε Κβον Ντο ήταν το στήριγμά της, ο άνθρωπός της, ο πατέρας των δύο παιδιών της.

Η Δώρα Τσαμπάζη και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης ήταν παντρεμένοι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά 

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πλέον. Μετά από μια τέτοια απώλεια έρχεσαι αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ήταν μονόδρομος να σταθώ στα πόδια μου λόγω των παιδιών μου. Επέλεξα να μείνω στην Αθήνα γιατί βρήκα εδώ δουλειά, ήταν μια αλλαγή που την ήθελα και αρέσει και στα παιδιά» δήλωσε στην εκπομπή «Δύο στις10» η Δώρα τονίζοντας πως από τότε που αρρώστησε ο Αλέξανδρος όλο το βάρος της οικογένειας, έπεσε σε εκείνη.

Γκράφιτι με τη μορφή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο σχολείο όπου αποφοίτησε

«Όταν δεν μπορούσα να χαμογελάσω, προσποιούμουν. Δεν μπορούσα να πω ψέματα στην κόρη μου, ότι ο πατέρας της θα γινόταν καλά. Και η ίδια μέσα της το καταλάβαινε. Είχα μιλήσει και μιλάω ακόμα με παιδοψυχολόγους. Όταν έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος, ο γιος μου ήταν μικρός, δεν μιλούσε καν. Και λίγους μήνες μετά με ρώτησε πού είναι ο μπαμπάς» εξομολογήθηκε.

Η ίδια αποκάλυψε και τι δεν θέλει με τίποτα να της λένε όταν τη βλέπουν έξω.

«Με βαραίνει  όταν με πλησιάζουν έξω και μου λένε κορίτσι μου τι τραβάς, ενώ βρίσκομαι σε μια στιγμή χαράς. Δεν φόρεσα ποτέ μαύρα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε αυτό το συντηρητικό έθιμο που καταπιέζει τις γυναίκες. Έχω βγάλει μετατραυματικά μετά τον χαμό του Αλέξανδρου. Έχω στο μυαλό μου πως οτιδήποτε μου συμβαίνει, έχω καρκίνο. Πρόσφατα έκανα μια μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχα πείσει τον εαυτό μου πως έχω όγκο στον εγκέφαλο».

Η Δώρα ανέφερε παράλληλα πως αυτό που της λείπει από τον Αλέξανδρο εκτός από τη φυσική του παρουσία είναι η κρίση και η ειλικρίνειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top