Fame Story: Ο Νικηφόρος μπαίνει στο σπίτι και γνωρίζει τους σπουδαστές

Δείτε το νέο επεισόδιο, απόψε Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Star

Δείτε το trailer για το 15ο επεισόδιο του Fame Story

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το 4ο Fame Story Live, που θα δούμε το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στις 21:00, στο Star.

Fame Story: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έκανε το fitting για το live της Παρασκευής

Fame Story: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έκανε το fitting για το live της Παρασκευής

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μπαίνει στην Ακαδημία για να κάνει fitting στους σπουδαστές με τα ρούχα, που θα εμφανιστούν στο live, αλλά η Χριστίνα Ζιώγα επιλέγει να μην παρακολουθήσει το μάθημα.  

Fame Story - Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Όποιος θέλει να πετύχει ρουφάει τα πάντα»

Ο Άλεξ Παναγή κάνει πρόβα με τον Danny και τον Victor την καινούργια εκδοχή του τραγουδιού τους, μετά την προσθήκη του ραπ κομματιού.  

Ο Νικηφόρος μπαίνει στην Ακαδημία για να συζητήσει με τους σπουδαστές, αλλά και για να κάνει έκπληξη στον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου, ο οποίος θα ερμηνεύσει το τραγούδι του στο live. Ο  Σωτήρης ενθουσιάζεται όταν ο Νικηφόρος του ανακοινώνει ότι στο live της Παρασκευής θα κάνουν ντουέτο πάνω στη σκηνή και ξεκινούν αμέσως πρόβα. Ο Δημήτρης Κλειδάς κι ο Γιάννης Στεφανίδης ζηλεύουν επειδή ο Σωτήρης θα είναι ο τυχερός, που θα τραγουδήσει με τον Νικηφόρο στο live.   

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπήκε στο σπίτι του Fame Story

Ο Νίνο έρχεται στην Ακαδημία με διάθεση για παιχνίδι! Έτσι, ανακοινώνει στους σπουδαστές ότι θα κάνουν μια μυστική ψηφοφορία, όπου θα ψηφίσουν αν τους αρέσουν ή όχι οι καθηγητές κι οι κριτές.

Στο συμβούλιο οι  καθηγητές καλούνται να αποφασίσουν για έναν ακόμη προτεινόμενο για αποχώρηση, ενώ η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παίρνει θέση για το τι έχει συμβεί με τη Χριστίνα Ζιώγα

Fame Story Academy: Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα.

Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top