Φάρμα - Νάσια: «Άμα έρχονται οι κάμερες δε θα σου τα λέω αυτά»

Το μυστικό της... σχέδιο με Σπύρο και Χρήστο

Μετά από μια αρκετά έντονη λογομαχία ανάμεσα στην Έλενα και τον Χρήστο Μέξη στο επεισόδιο της Φάρμας που είδαμε την Τετάρτη, σειρά είχε o καβγάς του Χρήστου με τον Γιώργο Τσάμη.   

Φάρμα: Χαμός ανάμεσα σε Γιώργο και Χρήστο - «Σκάσε! Άσε με να μιλήσω!»

Φάρμα: Ο Χρήστος Μέξης έχει ήδη προλάβει να τσακωθεί με την Έλενα και τον Γιώργο Τσάμη

Φάρμα: Ο Χρήστος Μέξης έχει ήδη προλάβει να τσακωθεί με την Έλενα και τον Γιώργο Τσάμη

«Δεν έχεις καταλάβει σε τι παιχνίδι έχουμε έρθει!», είπε ο Γιώργος απευθυνόμενος στον Χρήστο. «Έχουμε έρθει σε ένα reality, μη μου αρχίζεις τα virtual. Αν ήταν σε virtual θα πήγαινα στο Matrix δε θα 'ρχομουν εδώ. Οπότε μην το αλλάζεις συνέχεια», του απάντησε ο Χρήστος σε σχέση με την κουβέντα που είχαν το πρωί στη σκηνή.  

Φάρμα - Έξαλλη η Έλενα με Χρήστο: «Να προσέχεις τα λόγια σου»

Μετά τον διαπληκτισμό τους, ο Χρήστος πήγε με τον Σπύρο και τη Νάσια, καταστρώνοντας... μυστικά τα δικά τους σχέδια. «Θα παίξεις μονομαχία;», ρώτησε ο Χρήστος τον Σπύρο, με εκείνον να απαντάει: «Ναι». «Είσαι τρελός ρε;», τον ρωτάει στη συνέχεια ο Χρήστος τη στιγμή που στην κουβέντα μπαίνει κι η Νάσια. «Άκου, άκου... σκεφτείτε το, ή εσύ θα παίξεις ή έσυ. Άσε με να σου πω... κάτσε κάτω!», ακούμε τη Νάσια να λέει στον Χρήστο. «Αν κερδίσουμε σήμερα θα πρέπει να παίξουμε με έναν από εκεί. Δε θα κάτσω να χάσω τώρα από τους βλάκες», ακούγεται στη συνέχεια ο Μέξης. «Δεν μπορώ να τους βλέπω καθόλου, κανέναν τους, αλήθεια», συμπλήρωσε. 

Φάρμα: Νάσια, Σπύρος & Μέξης τα είπαν... μυστικά, όμως τα μικρόφωνα κατέγραφαν τα πάντα!

Φάρμα: Νάσια, Σπύρος & Μέξης τα είπαν... μυστικά, όμως τα μικρόφωνα κατέγραφαν τα πάντα!

Φάρμα: Ο Γιώργος «άναψε» φωτιές στη γαλάζια ομάδα

«Χρηστάρα μου κάτσε λίγο κάτω σε παρακαλώ... άμα έρχονται οι κάμερες δε θα σου τα λέω αυτά, για αυτό πριν σταμάτησα. αλλά άκουσε με... είστε πολύ μάγκες για να τους κάνετε αυτούς μάγκες», είπε η Νάσια στον συμπαίκτη της. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top