Super Κατερίνα: Καβγάς ανάμεσα σε Γιάννη Πουλόπουλο -Χρύσλα Γεωργακοπούλου

«Μην ειρωνεύεσαι σε παρακαλώ»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 11/10. Γιάννης Πουλόπουλος και Χρύσλα Γεωργακοπούλου διαφώνησαν έντονα, μετά την προβολή αποσπάσματος από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρωβουλή. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι το κόμμα του στάθηκε απέναντι στη βία που δέχτηκε η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του βίντεο, ο δμοσιογράφος ανέφερε πως το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να λέει ότι ήταν η ώρα να ψηφιστεί και την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει ότι δεν είναι κανείς από την εκπομπή εκπρόσωπος κόμματος.

«Τόσο καιρό, στην κρίση μέσα πληρώναμε πρόστιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί ήμασταν η μοναδική χώρα που δεν είχε κάνει αυτό το πράγμα. Στην κρίση παίρνεις τα δικά μου τα λεφτά και όλων των Ελλήνων;» σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

super katerina

«Βεβαίως. Μην ταράζεσαι» απάντησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. «Μην με ειρωνεύεσαι Χρύσλα σε παρακαλώ πάρα πολύ. Να λέμε τα πράγματα έτσι όπως έχουν. Πλήρωνε η Ελλάδα πρόστιμα μέσα στην κρίση από το υστέρημα του κάθε Έλληνα κι αυτό έχεις να μου πεις; Εντάξει Χρύσλα μου είμαι βλάκας εγώ» αποκρίθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου προέτρεψε τους συνεργάτες της να χαμηλώσουν τους τόνους. «Δεν υπάρχει διαπληκτισμός, έπρεπε ήδη να είχε συμβεί» σημείωσε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Η κουβέντα συνεχίστηκε σε έντονους τόνους, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να «ελαφρύνει» το κλίμα, είπε: «Είναι η ώρα 10.12 και νιώθω ότι παρουσιάζω απογευματινή πολιτική εκπομπή, νιώθω ότι είμαι σε άλλον πλανήτη, ότι είμαι παντρεμένη κι έχω δύο παιδιά και παρουσιάζω δελτίο ειδήσεων».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top