Γερμανού για Χρονοπούλου: «Ήμουν 5,5 χρόνων, με έπαιρνε από το χέρι…»

Οι παιδικές αναμνήσεις που έχει η παρουσιάστρια από την αείμνηστη ηθοποιό

Για τη γνωριμία της με τη Μαίρη Χρονοπούλου που έγινε όταν εκείνη ήταν μόλις 5.5 ετών μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας, Φρέντυ Γερμανός και η σπουδαία ηθοποιός που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών, ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ανέβηκε σε σκάλα, ούτε πήγε να αλλάξει κουρτίνες»

Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μία πραγματική star, ήταν ένας άνθρωπος που είχα την τύχη να γνωρίσω όταν ήμουν ακόμα πεντέμισι χρόνων, με έπαιρνε από το χέρι, με πήγαινε βόλτες, ήταν πολύ φίλη του πατέρα μου την αγαπούσε πάρα πολύ και τον αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν μία γυναίκα που στο πέρασμα της γυρνούσαν κεφάλια γιατί είχε πέρα από ομορφιά λάμψη. Είχε αυτό το χάρισμα που λέγεται γοητεία και η γοητεία τις περισσότερες φορές και στους άνδρες και στις γυναίκες είναι πιο σπουδαία από την ομορφιά όπως λέμε» είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της επιθυμία πριν την αποτέφρωση

Άννα Βίσση: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Ήταν μια γυναίκα που έζησε μια ζωή, δε θέλω να πω ότι έφυγε πλήρης ημερών, γιατί τελικά ποιος αποφασίζει; Πολύ πιο σωστό το πλήρης εμπειριών. Ήταν και γοργόνα και μάγκας, έζησε μια ζωή όπως την ήθελε, χορτάτη, γεμάτη επιτυχίες, έρωτα, φίλους καλούς που την αγαπούσαν.  Χθες η Ελλάδα αποχαιρέτησε το αστέρι της», πρόσθεσε μετά το βίντεο – αφιέρωμα που προβλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top