«Όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι έκανα μαύρα Χριστούγεννα έκλαιγα με λυγμούς»

Όσα αποκάλυψε η παραγωγός της θρυλικής σειράς

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Τη Φρόσω Ράλλη φιλοξένησαν στο Στούντιο 4 το μεσημέρι της Πέμπτης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η παραγωγός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε για τους Απαράδεκτους, το θρυλικό κωμικό σίριαλ με το οποίο ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα της στον χώρο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τέλος του. 

Απαράδεκτοι: Σπύρος, Δήμητρα και Γιάννης ποζάρουν ξανά μαζί!

«Η πρώτη δική μου δουλειά στο Στούντιο ΑΤΑ ήταν οι Απαράδεκτοι. Ο πατέρας μου είχε μεγάλη αγάπη στη Δήμητρα (σ.σ. την Παπαδοπούλου που έγραφε τη σειρά), την πίστευε πριν ακόμα γίνει γνωστή κι είχε λυσσάξει να κάνουμε κάποια δουλειά μαζί της. Της λέω: "Πρέπει να κάνω μια επιτυχία για τον μπαμπά μου", μου είπε κι εκείνη ότι το ήθελε», αποκάλυψε αρχικά. 

Οι σειρές που έχει υπογράψει ως παραγωγός η Φρόσω Ράλλη... αμέτρητες!

Οι σειρές που έχει υπογράψει ως παραγωγός η Φρόσω Ράλλη... αμέτρητες!

«Είπαμε τότε να είναι ο Σπύρος (Παπαδόπουλος), ο Γιάννης ο Μπέζος, έκαναν παρέα τότε μαζί... Χώθηκε κι ο Βλάσσης (Μπονάτσος), ο οποίος ήταν ένας άγγελος. Ο Γιάννης Μπέζος, ενώ ήξερε ότι όλοι θα αργήσουν, ήταν ο μόνος που ερχόταν ακριβώς στην ώρα του στο όρντινο», συνέχισε η επιτυχημένη παραγωγός.

«Στα πρώτα σενάρια βοηθούσε κι ο Ηλίας Ψινάκης. Κάπως όλοι μαζί φέραμε και τη Ρένια (Λουιζίδου), είπαμε ότι μουσική θα παίζει ο Νίκος Μουρατίδης. Ήταν ένα handmade πράγμα μιας παρέας», πρόσθεσε.  

Ρένια Λουιζίδου: Εξηγεί πώς βγήκε το παρατσούκλι «Αστροπελέκι»

«Περάσαμε τέλεια. Εγώ όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι, έκανα μαύρα Χριστούγεννα, έκλαιγα με λυγμούς. Θυμάμαι ότι ήταν παραμονή Χριστουγέννων», εξομολογήθηκε. 

Οι ατάκες ανάμεσα στη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο στους Απαράδεκτους έχουν γράψει ιστορία!

Οι ατάκες ανάμεσα στη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο στους Απαράδεκτους έχουν γράψει ιστορία!

Σε ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το πώς και γιατί ήρθε το τέλος των Απαράδεκτων στα δύο χρόνια, η Φρόσω Ράλλη απάντησε: «Δεν ήθελε παραπάνω η Δήμητρα και πάρα πολύ καλά έκανε, είπε τέλος. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το ξεχειλώσουμε, ήταν αυτό που ήταν. Νιώθεις μέσα σου ότι πρέπει να σταματήσει. Σκέψου να παιζόταν πέντε χρόνια πόσο χάλια θα έβγαινε μετά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top