Ρένια Λουιζίδου: Εξηγεί πώς βγήκε το παρατσούκλι «Αστροπελέκι»

Όσα είπε η ηθοποιός για τους «Απαράδεκτους»

Τη Ρένια Λουιζίδου τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Οι Απαράδεκτοι».

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» ότι η σειρά γεννήθηκε ως ιδέα στη Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μία παράσταση όπου έπαιζαν κατά τύχη όλοι οι ηθοποιοί που στη συνέχεια έγιναν… «Απαράδεκτοι».

«Παίζαμε σε μια επιθεώρηση στο Παρκ που σκηνοθετούσε ο Σταμάτης Φασουλής όπου ήμασταν όλοι όσοι θα παίζαμε στους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα έγραφε τα κείμενα μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Φασουλή. Εγώ δεν προοριζόμουν καν να παίξω. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα νούμερο που δεν το ήθελε κανείς. Μόλις είχα βγει από τη σχολή. Αν δεν ήταν ο Γιάννης να με σπρώξει στη σκηνή, δεν θα έβγαινα. Εκεί μέσα σε αυτά τα καμαρίνια, στον χαβαλέ και το γέλιο άρχισε να σκέφτεται η Δήμητρα να φτιάξει ένα σίριαλ κάπως έτσι. Η Δήμητρα άρχισε να το επικοινωνεί στα κανάλια αλλά μη φανταστείτε ότι δέχτηκαν.  Έκαναν βόλτα οι Απαράδεκτοι» είπε η ίδια.


Πώς προέκυψε το παρατσούκλι «Αστροπελέκι»;

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς προέκυψε το παρατσούκλι «Αστροπελέκι»: «Ο Γιάννης Μπέζος είπε τη λέξη “αστροπελέκι” σε ένα γύρισμα. Τα παιδιά είχαν την εμπειρία να αυτοσχεδιάσουν κι αυτοσχεδίαζαν πολύ. Είχε μια ατμόσφαιρα η σειρά που δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί. Το συζητούσαμε με τον Γιάννη και πρόσφατα ότι αν αυτά που κάναμε στους Απαράδεκτους τα κάναμε σήμερα θα είχαμε απολυθεί».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top