Fame Story: Τι αποκάλυψε ο Αλεξ Παναγή, υπεύθυνος τμήματος φωνητικής

Τι δεν ανέχεται με τίποτα ο Ελληνοκύπριος συνθέτης

Λίγες ώρες μετά τη λαμπερή πρεμιέρα που έκανε το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης, ο υπεύθυνος τμήματος φωνητικής της πιο διάσημης τηλεοπτικής ακαδημίας, Άλεξ Παναγή μίλησε στο star.gr και τη Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου. 

Fame Story: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αποκάλυψε ότι δε θα είναι αυστηρή!

«Eγώ θα ασχολούμαι με τις φωνές των παιδιών θα μαι  και ο πιο αυστηρός απ’ ότι φαίνεται. Η φωνή είναι το κύριο όπλο που πρέπει να έχουν τα παιδιά και πρέπει πάνω σ’ αυτό να δουλέψουμε σκληρά. Ανυπομονώ να μπω στην Ακαδημία. Δεν έχω γνωρίσει τους παίκτες» δήλωσε ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός, προπονητής φωνητικών και ενορχηστρωτής.

Fame Story: H εντυπωσιακή είσοδος των 4 κριτών

Ο Άλεξ Παναγή αποκάλυψε πως δεν έχει γνωρίσει τους παίκτες όμως έχει δει κάποια βίντεο με τα τραγούδια τους και κάποιοι θέλουν αρκετή δουλειά φωνητικά. 

Fame Story: Έτσι έκανε πρεμιέρα η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία

«Το Fame story είναι περιβάλλον μοναδικό. Η νίκη έρχεται από μέσα μας. Στόχος μου είναι να βγάλω στα παιδιά τη μοναδικότητά τους.  Θα ήθελα να δω μία καλή φωνή αλλά να έχει το πακέτο. Τα παιδιά θα δοκιμαστούν σε διαφορετικά είδη μουσικής. Όποιος έχει γερό στομάχι και θα είναι θετικός σ’ αυτά που θα του λέμε» δήλωσε. 

Όσο για το τι είναι αυτό που δεν ανέχεται ο υπεύθυνος τμήματος φωνητικής του Fame Story;

«Θα είμαι αυστηρός όσον αφορά τη δουλειά μας. Δεν ανέχομαι να χαρίζει κάτι σε κάποιον και να το πετάει. Εκεί θα είναι αυστηρός» τόνισε. 

Kάμερα: Άμπερ Ντόκου 
 

Δείτε το Fame Story 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top