Μελέτη για Πιερίδη: «Το σωματοποίησα, για μένα αυτό είναι χυδαίο»

«Βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη»

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται», είπε η Ελεονώρα Μελέτη ακούγοντας τη Μαριάντα Πιερίδη να μιλά για την κρίση στον γάμο της. Η παρουσιάστρια έβαλε τον εαυτό της στη θέση της τραγουδίστριας και, όπως εξομολογήθηκε, το σωματοποίησε.

«Να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων, νομίζω το σωματοποίησα. Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και τον εαυτό της τον ίδιο και το πώς έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της. Για μένα είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP Νίκος Ζώτος

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP Νίκος Ζώτος

Μαριάντα Πιερίδη: «Έγινε κάτι σοκαριστικό που είναι αιτία χωρισμού»


Η Μαριάντα Πιερίδη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλο αυτό που της συμβαίνει: «Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό. Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε».

Δημήτρης Κατριβέσης: Πρώτη φορά απαντά στις φήμες χωρισμού από την Πιερίδη

«Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, και ξέρεις ότι ένας άλλος άνθρωπος σε παρακολουθεί στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι στο διάλειμμα να σου στείλει κάτι… Ο κόσμος είναι κακός», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top