Viral η δημοσιογράφος Κατερίνα Ρίστα για το ρεπορτάζ της στην Καρδίτσα

«Ντρέπεται και η ντροπή»: Η αντίδραση της Μάρας Ζαχαρέα

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στη Θεσσαλία

Πρώτο trend στα social media έγινε η δημοσιογράφος του δελτίου ειδήσεων του Star, Κατερίνα Ρίστα, με τη συγκλονιστική ανταπόκρισή της στην Καρδίτσα σχετικά με τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά την κακοκαιρία Daniel που σάρωσε τα πάντα.

Θεσσαλία: Η συγκλονιστική ανταπόκριση για τα νεκρά ζώα στα λασπόνερα 

Η δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται στον πολύπαθο κάμπο, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, με γλαφυρό και συγκλονιστικό τρόπο το δράμα των ανθρώπων που δεν έχει τέλος, καθώς αφού κινδύνεψε η ζωή τους και χάθηκαν οι περιουσίες τους, τώρα απειλείται και η υγεία τους.

Η Κατερίνα Ρίστα περιέγραψε με παραστατικό τρόπο όλο το ρεπορτάζ που έκανε προκειμένου να πάρει απαντήσεις σχετικά με το τι θα απογίνουν τα νεκρά ζώα που βρίσκονται γύρω από τα σπίτια των ανθρώπων και αποτελούν υγειονομική βόμβα! 

«Πήρα, λοιπόν, να ρωτήσω αυτά τα ζώα θα μαζευτούν; Διάβαζα ένα δελτίο τύπου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο έλεγε ότι θα βγουν κλιμάκια στους δρόμους, θα μαζέψουν τα νεκρά ζωντανά και υπεύθυνος για την επίβλεψη θα ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ο κύριος Απόστολος Μπίλλης. Τι κάνει, λοιπόν, λογικά, ένας δημοσιογράφος; Παίρνει τον κύριο Μπίλλη και τον ρωτά πείτε μου σας παρακαλώ ήρθανε τα κλιμάκια; Η απάντηση που πήρα; Φυσικά και ήρθανε. Πολύ ωραία. Πού πήγανε αυτά τα ζωντανά; Πού τα πήγατε; Δεν ξέρω. Πολύ ωραία; Καθόλου ωραία. Ποιος ξέρει, λοιπόν; Ο δήμαρχος», είπε αρχικά η Κατερίνα Ρίστα.

Viral η Κατερίνα Ρίστα για το ρεπορτάζ της στην Καρδίτσα

«Αθάνατο ελληνικό χάος. Τι κάνεις επόμενο βήμα; Προφανώς παίρνεις τον δήμαρχο, τον κύριο Σακελλαρίου. Τον παίρνεις αρκετές φορές γιατί δεν απαντάει στο πρώτο τηλεφώνημα. Το σηκώνει, λοιπόν, ο κύριος Σακελλαρίου. Πείτε μου σας παρακαλώ, έχουν έρθει τα κλιμάκια να μαζέψουν; Γιατί εγώ σήμερα κινούμαι στην περιοχή και δεν έχω δει κάποιος να μαζεύει», συνεχίζει και βάζει μια άνω τελεία.

Η ρεπόρτερ πλησιάζοντας έναν κάτοικο Θεσσαλίας, ο οποίος έχει την ενημέρωση πως τα ζώα θα τα περισυλλέξει η περιφέρεια, πρόσθεσε:

«Ο κ. Σακελλαρίου μου απάντησε ότι τα ζωντανά μέσα στις γειτονιές είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία και θα πρέπει ο κόσμος να μαζεύει μόνος του τα ζωντανά, να ανοίγει τάφρους και να τα πετάει μέσα. Και εδώ θέλω να σας πω οτι το δελτίο τύπου λέει ότι η συλλογή και η μεταφορά των ζώων γίνεται με την εφαρμογή συγκεκριμένων υγειονομικών κανόνων. Δεν ξέρω αν έχει υγειονομικούς κανόνες και ποιους κανόνες ακριβώς αλλά αυτός ο άνθρωπος που ταλαιπωρήθηκε από την πλημμύρα και ήταν περίπου δέκα ώρες σε μια ταράτσα, για να μην πνιγεί με τα παιδιά του. Ο ίδιος άνθρωπος που τώρα καθαρίζει το σπίτι του και δεν έχει γάντια, ούτε μάσκα, γιατί δεν του έχουν μείνει άλλα, ο ίδιος με αυτά τα χέρια που είναι 50 χρονών και σκέφτεται να πάει στη Γερμανία, αυτός πρέπει να πάει πίσω, να κλείσει τη μύτη του με τα χέρια του, να μαζέψει τα νεκρά ζωντανά του και να τα πετάξει που; Σε ποια χωράφια; Συγγνώμη για τον τόνο της φωνής μου, αλλά τους ζω αυτούς τους ανθρώπους τρεις μέρες».

Με τη Μάρα Ζαχαρέα να της απαντά: «Κατερίνα σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που τα αποκαλύπτεις όλα αυτά με τόσο γλαφυρό τρόπο. Όλη αυτή την ασυνεννοησία των αρμοδίων - αναρμοδίων, δηλαδή από αυτά που μας λες ντρέπεται και η ντροπή!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top