Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον Γιάννη δε συμπαθιόμασταν καθόλου στην αρχή»

Όσα είπε για τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

Δείτε βίντεο για τη Μαρία Αναστασοπούλου από το Breakfast@Star στις 20/6/23

Για τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της μίλησε μεταξύ άλλων η Mαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος που φέτος βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη, στην εκπομπή του Ant1 « Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο Youtube  «Νansoutv» για την αρχή της γνωριμίας της με τον Γιάννη Κολοκυθά.

Γιώργος Παπαδάκης: «Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν η καλύτερη επένδυση»

Η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσίαζε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

Η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσίαζε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

«Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το αν θέλω να είμαι με τον Γιάννη λόγω του κοινού μας επαγγέλματος. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ούτε το πάλεψε πολύ. Ήρθε. Συνεργαστήκαμε και ήρθε. Δε συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου. Αντιπαθούσαμε σφόδρα ο ένας τον άλλον. Εκείνος σκεφτόταν, “ωραία, τι θα σε κάνουμε εσένα τώρα; Θα κάνουμε εκπομπή μαζί σου, μάλιστα” κι εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο πάρα πολύ σοβαρό, πάρα πολύ προσηλωμένο. Δέσαμε στην πορεία πάρα πολύ στη δουλειά, ήταν σαν να συνεργαζόμασταν χρόνια. Είχε πάει πάρα πολύ καλά αυτό το εγχείρημα και μετά δέσαμε και αλλιώς» περιέγραψε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Όταν ήρθε ο Γιάννης στον ΣΚΑΪ, εγώ ήμουν εκεί ήδη δέκα χρόνια. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και το ο,τιδήποτε. Το να πνίξεις κάτι που θέλεις να συμβεί, επειδή αυτό έτυχε να συμβεί μέσα στον χώρο εργασίας σου… Σε εμάς αυτό δε δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Μαρία Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

«Όταν υπάρχει κατανόηση και αντίληψη της κατάστασης, ο άλλος δε χρειάζεται πολλά λόγια. Απευθείας καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα και μπορείς όλα να τα συνεννοηθείς πολύ γρήγορα» κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top