Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου «λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ: «Τώρα αυτό γιατί το είπες;»

Έβαλε τα κλάματα η παρουσιάστρια με συνεργάτη της εκπομπής της

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ

Τη συγκίνησή της δεν μπόρεσε να κρύψει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4. Στο άκουσμα της προσωπικής ιστορίας που αφηγήθηκε νεαρός συνεργάτης της εκπομπής, «λύγισε» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Συγκινήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μιλώντας με τον Ηλία Μαμαλάκη

«Επειδή βλέπω τους περισσότερους εδώ που είναι συγκινημένοι… εγώ είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Συγκινημένος ήμουν πολύ – να πω την αλήθεια μου – του Αγίου Πνεύματος. Εκείνη θεωρώ πως είναι η μέρα μας», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Παπαχάμος. 

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν μια επιτυχημένη σεζόν με το Στούντιο 4 στην ΕΡΤ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν μια επιτυχημένη σεζόν με το Στούντιο 4 στην ΕΡΤ

«Πριν δύο χρόνια ήταν του Αγίου Πνεύματος κι ήμουν σε μία πολύ άσχημη φάση. Παίρνω τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μας, την Κλεοπάτρα Πατλάκη, και της λέω: "Γεια σας, Παπαχάμος Θάνος λέγομαι. Μαθαίνω ότι η Νάνσυ κι ο Θανάσης κάτι θα κάνουν εκεί στην ΕΡΤ. Μήπως μήπως μπορώ να κάνω κάτι κι εγώ εκεί;"», περιέγραψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Χρύσα Ρώπα: Έλυσε στον αέρα την παρεξήγηση με Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλο

«Αλήθεια λες; Αυτό δεν το ήξερα», αποκρίθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. «Έκτοτε, αυτά τα δύο χρόνια όλη αυτή την πίκρα που είχε τότε την πήρατε και την κάνατε ασφάλεια, εμπιστοσύνη. Έχω πολλή αγάπη κι ευγνωμοσύνη για αυτή την ομάδα», κατέληξε ο Θάνος Παπαχάμος. 

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά στον «αέρα»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά στον «αέρα»

«Τώρα αυτό που είπες γιατί το ‘πες; Αφού το ξέρεις ότι εγώ μετά θα πάθω τέτοιο…», του είπε με δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top