Συγκινήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μιλώντας με τον Ηλία Μαμαλάκη

«Σας στεναχωρήσαμε, το φέρω βαρέως σε όλη τη ζωή μου»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας τους, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκαν σε μια παλαιότερη συνεργασία τους με τον γνωστό μάγειρα και την «πληγή» που φέρουν

Ηλίας Μαμαλάκης: «Άρπαξα ένα μικρόβιο που μου δημιούργησε σηπτικό σοκ»

«Ήσαστε κι οι δυο μαζί μia από τις πρώτες μου δημοσιογραφικές εμπειρίες. Την εποχή εκείνη μείναμε αρκετά χρόνια μαζί, δε θυμάμαι πόσα ακριβώς, πέρασα καλά. Ήταν κι ένας άλλος κύριος μαζί σας, ο Πάνος Ζόγκας», σχολίασε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομίας

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομίας

«Ναι και μια φορά κιόλας σας στεναχωρήσαμε. Το φέρω βαρέως σε όλη τη ζωή μου αυτό. Δεν ήταν δική μου ευθύνη, αλλά σας είχαμε στεναχωρήσει... Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα τόσο πολύ στη δουλειά από τη στεναχώρια μου που πλήγωσα έναν άνθρωπο σαν εσάς» ομολόγησε συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον γνωστό μάγειρα. 

Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης - Το μήνυμα του γνωστού μάγειρα

«Θα πω το εξής περιστατικό. Εγώ προσωπικά τον άνθρωπο αυτόν που δημιούργησε τότε όλη αυτή την κατάσταση, τον έχω συγχωρέσει κι έχουμε μιλήσει κι έχουμε προχωρήσει. Γίνεται αυτό που γίνεται και φεύγω να πάω μια εκδρομή τον γύρο των οινοποιιών του Μπορντό», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Ηλίας Μαμαλάκης. 

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν συνεργαστεί παλιότερα με τον Ηλία Μαμαλάκη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν συνεργαστεί παλιότερα με τον Ηλία Μαμαλάκη

«Να εξηγήσουμε λίγο όμως τι είχε γίνει. Δουλεύαμε μαζί κάπου και τελείως κάπως η σχέση αυτή λίγο απότομα...» εξήγησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Ηλία Μαμαλάκη να συμπληρώνει πως: «Όταν ήμουν σε ένα μέρος με κρασιά, χτυπάει το κινητό μου και μου έγινε η πρόταση για το Στην Κουζίνα Ολοταχώς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top