Χρύσα Ρώπα: Έλυσε στον αέρα την παρεξήγηση με Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλο

Σε σχέση με όσα είπε για εκείνη ο Θανάσης Λαλάς στο Στούντιο 4

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπη της ΕΡΤ

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης η Χρύσα Ρώπα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την τηλεοπτική της πορεία, ενώ έλυσε στον «αέρα» και την παρεξήγηση που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους δύο παρουσιαστές και τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της, Θανάση Λάλα

Όσα είπε ο Θανάσης Λάλας για την πρώην σύζυγό του, Χρύσα Ρώπα

«Πέντε σίριαλ έχω κάνει όλα κι όλα. Τις Βαρβαρότητες, το Με Δυο Μαμάδες, το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;, το Οικογένεια Βλάπτει και την Τούρτα της Μαμάς. Δεν κάνω φασαρία όπου πάω. Είναι ψευδαίσθηση ότι είμαι θορυβώδης. Είμαι πολύ φρόνιμη, φοβισμένη κι υπάκουη», είπε αρχικά. 

«Είναι παραπλάνηση ότι το καλαμπουρίζω. Από μέσα υπάρχει ένας μεγάλος φόβος. Ήρθαν εμπειρίες και πρόσθεσαν, πρόσθεσαν, πρόσθεσαν, έγινε ένας μεγάλος λογαριασμός», τόνισε στη συνέχεια. 

Η Χρύσα Ρώπα τα είπε στο Στούντιο 4 -για ακόμα μια φορά- έξω από τα δόντια!

Η Χρύσα Ρώπα τα είπε στο Στούντιο 4 -για ακόμα μια φορά- έξω από τα δόντια!

«Ποτέ δε βγήκα να πω τι έγινε σε σχέση με το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις. Μετά από χρόνια μίλησα. Δεν αντέχω την αλήθεια, ενώ καταλαβαίνω ότι κάποιος τώρα θα με "αδειάσει", θα κάνει μία επίδειξη δύναμης επάνω μου», πρόσθεσε στη συνέχεια της κουβέντας η Χρύσα Ρώπα. 

Χρύσα Ρώπα: «Το σώμα μου με εκδικείται επειδή δεν έχω έντονη ερωτική ζωή!»

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στη ζωή του. Ήθελα να κάνω θέατρο, μετά ήθελα να κάνω παιδί και μετά να χωρίσω… και δε θέλει ο άλλος. Σου λέει: "Δες τα άλλα ζευγάρια, μια χαρά ζουν"», είπε.

Η Χρύσα Ρώπα έχει ζητήσει να μην της αναφέρουν το όνομα του Θανάση Λάλα

Όσα λέγονται για τον πρώην σύζυγός της συνεχίζουν να απασχολεί τη Χρύσα Ρώπα

«Όταν κατάλαβε ο πρώην σύζυγος ότι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω τον γάμο, όπως δεν υπήρχε και περίπτωση να επιστρέψω στο Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, λες μετά στον άλλο. "Δώσε μου κάτι από την περιουσία", δεν υπάρχει… Εγώ δεν είχα και καμία εξουσία. Σιχαίνομαι την εξουσία, δεν έψαξα ποτέ πελατάκια. Τα λέω αυτά με αφορμή το περιστατικό… ρε παιδιά, τι δεν καταλάβαμε; Δε θέλω να μιλήσω. Στην αρχή είναι ο φόβος, πού θα μιλήσεις;», περιέγραψε. «Εγώ έφτιαξα 9 σπίτια από τον γάμο μου, το είπα και στη συνέντευξη του Λιάγκα, κι έμεινα χωρίς σπίτι, γιατί είναι μάγκας ο άλλος. Έχω καταπιεί τέτοια πράγματα… εκείνη τη στιγμή με ποιον να τα βάλεις;», επισήμανε αμέσως μετά η Χρύσα Ρώπα. 

Χρύσα Ρώπα: Έτσι αντέδρασε όταν άκουσε το όνομα του Θανάση Λάλα

«Στη συνέντευξη που έκανα στο Λαφαζανάκι μου (σ.σ. η Όλγα Λαφαζάνη στο Happy Day), όπου μου είπαν ξαφνικά ότι ο Λάλας είπε αυτό… λέω "Δε με νοιάζει"… και μετά λέω: "Τι δε σε νοιάζει μωρέ; Μην είσαι τόσο κότα". Εγώ όταν γέννησα, ήθελα να πάρω το παιδί μου και να φύγω. Πού να πάω; Κατ’ ιδίαν του έχω πει: "Δε θέλω να αναφέρεις το όνομά μου ποτέ!". Έκανα υπομονή 10 χρόνια. Μου λέει το Λαφαζανάκι μου: "Στην ΕΡΤ δύο κύριοι ανέφεραν αυτό". Νόμιζα ότι η συνέντευξη δόθηκε σε μία άλλη εκπομπή. Και λέω: "Αυτοί οι δύο κύριοι πού το θυμήθηκαν;"», κατέληξε η Χρύσα Ρώπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top