Χρύσα Ρώπα: «Το σώμα μου με εκδικείται επειδή δεν έχω έντονη ερωτική ζωή!»

Όσα είπε για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα

Δείτε τη συνέντευξη της Χρύσας Ρώπα στην εκπομπή του Alpha

Στις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή της, τον έρωτα, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη του πρώην συζύγου της, Θανάση Λάλα, αναφέρθηκε η Χρύσα Ρώπα

Χρύσα Ρώπα: Έτσι αντέδρασε όταν άκουσε το όνομα του Θανάση Λάλα

Η ηθοποιός αρχικά μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια: «Έχω καταφέρει να εξουσιάσω το μυαλό και την ψυχή μου. Αντιμετώπισα σωματική βία, όταν ήμουν παιδί και στη συνέχεια, την απέφυγα». 

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη

«Αυτό που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ είναι η ψυχολογική βία. Ήμουν αρκετά άτυχη σε αυτό. Έχω πολλά πράγματα μαζεμένα μέσα μου. Έχω κάνει εγχειρίσεις σε όλο μου το σώμα, στήθος, κοιλιά, κεφάλι... Ένας φίλος μου μού λέει ότι επειδή δεν έχω πολύ έντονη ερωτική ζωή, το σώμα εκδικείται. Το δικό μου σώμα τι να εκδικηθεί άλλο; Την άφησα πίσω την ερωτική ζωή, γιατί είχα άλλα πάθη, δεν ήταν αυτή η έγνοια μου», συμπλήρωσε. 

Όσα είπε ο Θανάσης Λάλας για την πρώην σύζυγό του, Χρύσα Ρώπα

Αναφορικά με την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο πρώην σύζυγός της στο Στούντιο 4, η ηθοποιός σχολίασε: «Και ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση; Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αυτοί οι δύο κύριοι (σ.σ. η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος) επανέφεραν αυτό το θέμα. Μάνα μου, έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος δηλαδή». 

Η Χρύσα Ρώπα με τον Θανάση Λάλα σε θεατρική πρεμιέρα το 2000

Η Χρύσα Ρώπα με τον Θανάση Λάλα σε θεατρική πρεμιέρα το 2000 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, εξήγησε: «Το μεγάλο μου στοίχημα είναι να μη φοβάμαι. Αυτός ο φόβος με πλάκωσε πολύ, έπαθα κάτι σαν κατάθλιψη. Φοβάσαι να χτυπήσει η πόρτα, φοβάσαι να βγεις έξω, να πας από εδώ, να πας από εκεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top