Αρναούτογλου: Ο λόγος που δεν πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη

«Αυτό με έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι ο λόγος που δεν έχω έρθει»

Το μεγάλο του παράπονο και τον λόγο για τον οποίο δε θέλει να ξαναπάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εξέφρασε μέσα από τη δική του εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ποιοι παρουσιαστές φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι είναι στο... περίπου!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, στη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show», εξομολογήθηκε τον λόγο που αρνείται να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παρότι η ίδια τον έχει καλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που με έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό με έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αρναούτογλου: Ο λόγος που δεν πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε τότε να δικαιολογήσει την παρουσιάστρια, λέγοντας πως η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να μην εμφανίζεται σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

«Και ούτε θα ξανάρθω στην Ελένη, εάν δεν έρθει. Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… το κλείνω αυτό», ήταν τότε η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top