Ποιοι παρουσιαστές φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι είναι στο... περίπου!

Κουτσελίνη, Χατζίδου και Παύλου σταθεροί στις θέσεις τους

Μόλις λίγες εβδομάδες από το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, έχουν ήδη ξεκινήσει τα σενάρια για την ερχόμενη, με τις μεταγραφές να συζητιούνται εντονότερα και τις υπογραφές ανάμεσα σε κανάλια και TV stars σιγά σιγά να πέφτουν (σ.σ. Προσοχή στα ψιλά γράμματα!)

Τηλεοπτικές σειρές: Ποιες από τις 40 συνεχίζουν και ποιες λένε «goodbye»!

Μαζί μας και του χρόνου...

Η Ζήνα Κουτσελίνη  με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για ένατη χρονιά θα κερδίζει το ενδιαφέρον του κόσμου τα μεσημέρια, ενώ και του χρόνου το δίδυμο Ελένη Χατζίδου κι Ετεοκλής Παύλου θα μας προσφέρουν το Breakfast@Star.  

Ζήνα Κουτσελίνη: «Τηλεοπτικά να περιμένετε εκπλήξεις από εμένα»

Και του χρόνου θα μας λέει τις... Αλήθειες της η Ζήνα Κουτσελίνη

Και του χρόνου θα μας λέει τις... Αλήθειες της η Ζήνα Κουτσελίνη

Ελένη Μενεγάκη, Δανάη Μπάρκα, Νίκος Ευαγγελάτος, Μαρία Μπεκατώρου και Σίσσυ Χρηστίδου θα συνεχίσουν να προσφέρουν το ίδιο τηλεοπτικό προϊόν και του χρόνου, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν καταφέρει να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό του Μεγάλου Καναλιού. Το αυτό ισχύει και για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Μαρία Μπεκατώρου: Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας της

Η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με πολλές αλλαγές στο πάνελ της

Η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με πολλές αλλαγές στο πάνελ της

H Φαίη Σκορδά, που με δόξα και τιμή «μετακόμισε» στον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι του 2022, παραμένει στο κανάλι του Φαλήρου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει να μας... σερβίρει πρωινό ή μεσημεριανό. Εδώ και μήνες έχει ανακοινωθεί η άφιξη του Μάρκου Σεφερλή με καθημερινή εκπομπή, κατά πάσα πιθανότητα τηλεπαιχνίδι, και σίριαλ.  

Ζέτα Μακρυπούλια για ΑΝΤ1: «Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις»

Μετά από μια αρκετά επιτυχημένη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει με το The 2Night Show, με το μέλλον του Εκατομμυριούχου να θεωρείται αβέβαιο. Μετά από πολλές κουβέντες κι εσωτερικές... διεργασίες, το απόλυτο «πουλέν» του ΑΝΤ1, Ζέτα Μακρυπούλια, συνεχίζει με το Rouk Zouk κι ένα σίριαλ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Παρότι οι συμπαρουσιάστριες έρχονται και φεύγουν, η συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με το κανάλι καλά κρατεί. Ο πολυσυζητημένος παρουσιαστής επιμένει του χρόνου με το Πρωινό

Γιώργος Λιάγκας: Η ηλικία, οι σπουδές και η δουλειά ως πιανίστας

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει του χρόνου με το Καλημέρα Ελλάδα, έχοντας και πάλι στο πλευρό του τη Μαρία Αναστασοπούλου. 

Καλύτερα Δε Γίνεται και Secret Song από την επόμενη σεζόν για τη Ναταλία Γερμανού

Καλύτερα Δε Γίνεται και Secret Song από την επόμενη σεζόν για τη Ναταλία Γερμανού

Σταθερή στο πρωινό ραντεβού της με το Happy Day θα είναι και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Ναταλία Γερμανού θα μας λέει κάθε ΣΚ Καλύτερα Δε Γίνεται, ενώ θα παρουσιάσει και το βραδινό σόου, Secret Song.

Οι στο... περίπου

Βέβαιο θεωρείται το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφού ο Νίκος Μουτσινάς σκέφτεται για ένα διάστημα να ξεκουραστεί. Φήμες θέλουν τον παρουσιαστή να έχει δεχτεί πρόταση από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.  

Στους νικητές της φετινής σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα... θα μας κλείνει το μάτι και του χρόνου;

Στους νικητές της φετινής σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα... θα μας κλείνει το μάτι και του χρόνου;

Αβεβαιότητα κυριαρχεί στο OPEN και τις εκπομπές των Μπέττυ Μαγγίρα και Ελένη Τσολάκη. Κι οι δύο εκπομπές, τόσο το Ποιος Είναι Πρωινιάτικα; όσο και το ΟPEN WEEKEND, τα έχουν πάει... συμπαθητικά στα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο το γενικό κλίμα στο κανάλι κι οι αλλαγές μεγαλοστελεχών έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αστάθειας. 

Η Σία Κοσιώνη συζητάει αυτές τις ημέρες το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη συζητάει αυτές τις ημέρες το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ

Το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη λήγει, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη. Τόσο από τη μεριά της όσο κι από εκείνη του ΣΚΑΪ τα αισθήματα φαίνεται να είναι αμοιβαία και η ανανέωση της συνεργασίας τους είναι απλά μία τυπική διαδικασία. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top