To Τraction σε δύο από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου

Μη χάσετε το τελευταίο Traction της σεζόν σήμερα στις 13:00

Ο Κώστας Στεφανής και σύσσωμο το επιτελείο του TractioN ταξιδεύουν στη Νάξο και στο Κουφονήσι, δύο από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου. Το νέο επεισόδιο του TractioN είναι εντελώς καλοκαιρινό, αλλά και πανηγυρικό, καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος της εκπομπής για τη σεζόν 2022-2023.

Η Ινώ Στεφανή αναλαμβάνει καθήκοντα... CEO, έναν ρόλο τον οποίον ενσαρκώνει με… υποδειγματική ευσυνειδησία. Έτσι, υπό τις αυστηρές οδηγίες της, το TractioN οδηγεί το δυναμικό και πολυτάλαντο Ford Kuga, σε διαδρομές εντυπωσιακές και χαρακτηριστικές του ναξιώτικου τοπίου. Στο πιλοτήριο, ο Θωμάς Ευθυμίου, που συνειδητοποιεί ότι η οδήγηση ενός ολοκληρωμένου, σύγχρονου SUV, με τις δυνατότητες, την τεχνολογία και την ποιότητα κατασκευής του Ford Kuga είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Ο Μάνος Στεφανής αναλύει τα προτερήματα της MERCEDES GLC 300, στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκδοση «de», δηλαδή με θερμικό κινητήρα ντίζελ σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες που επαναφορτίζονται από εξωτερική παροχή ρεύματος (plug-in hybrid ή PHEV). Όπως παρατηρεί ο Μάνος, η Mercedes GLC 300 de αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα συγκερασμού των θετικών στοιχείων από δύο διαφορετικούς κόσμους!

Το TractioN βρίσκεται στη Νάξο για δουλειά αλλά και για ενημέρωση και ο Κώστας Στεφανής συνομιλεί με τον Έπαρχο Νάξου, κ. Ιωάννη Μαργαρίτη για τα πολυάριθμα, ποικίλα, αξιοθαύμαστα αλλά όχι τόσο γνωστά στο ευρύτερο κοινό δρώμενα στο νησί, σε ό,τι αφορά στην τουριστική αξιοποίηση, στο σύγχρονο επιχειρείν στην ελληνική περιφέρεια καθώς και στον πολιτισμό.

Το TractioN τιμώντας τη δίτροχη κουλτούρα, με την ιδιαίτερη παράδοση της θρυλικής Moto Guzzi, αναθέτει στον Θανάση Χούντρα μια σημαντική αποστολή: να παρουσιάσει την V7 Stone Special Edition, ένα μοντέλο που δοξάζει με μοναδικό τρόπο την τεράστια παράδοση της ιταλικής εταιρείας. Μάλιστα, προκειμένου να δοθεί έμφαση στο πώς το παρελθόν αξιοποιείται στο σήμερα, ο Θανάσης μεταβαίνει από τη Νάξο στο Κουφονήσι, έναν προορισμό που τον συνδέει προσωπικά με ανέμελες διακοπές από τα παλιά και αυτό το πρωτότυπο θαλάσσιο ταξίδι με... μοτοσικλέτα, δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Την τελευταία λέξη της χρονιάς εκ μέρους του TractioN τη λέει η νικήτρια του καθιερωμένου θεσμού της εκπομπής, του αμείλικτου Parking Challenge, στο οποίο φέτος θριάμβευσε η αιθέρια και εκθαμβωτική καλλονή, Mary Vitinaros!

Με φόντο την καθηλωτική ομορφιά των Κυκλάδων, το TractioN φεύγει για διακοπές, με τις ευχές του Κώστα Στεφανή και όλων των συνεργατών της εκπομπής για ένα υπέροχο, γεμάτο εμπειρίες και, κυρίως, ασφαλές καλοκαίρι!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

#tractiongr #StarChannelTV FB: https://www.facebook.com/traction.gr/ Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/ Twitter: https://twitter.com/tractiongr

https://www.star.gr/tv/shows/traction/ https://www.star.gr/tv/press-room/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top