Τελικός MasterChef 2023: Ξενερωμένος ο Πορφύρης με το «κράξιμο» που έφαγε!

Επέστρεψε στον διαγωνισμό και μαγείρεψε με τη Μαρία Μπέη

Επέστρεψε στο MasterChef 2023 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Ο Γιώργος Πορφύρης, ο πρώτος «εισβολέας» του φετινού τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής από το 1o MasterChef, ήταν κάπως... ξενερωμένος με όσα του «έσουραν» οι συμπαίκτες του όσο καιρό ήταν στο παιχνίδι.   

Τελικός MasterChef 2023: Μπέη ή Τράκας; Ποιος κέρδισε την 3η δοκιμασία;

Δεν πίστευε στα αυτιά του με όσα άκουσε ο Γιώργος Πορφύρης από τους συμπαίκτες του στο MasterChef 2023

Δεν πίστευε στα αυτιά του με όσα άκουσε ο Γιώργος Πορφύρης από τους συμπαίκτες του στο MasterChef 2023

«Νιώθω λίγο αμήχανα... Βγαίνοντας από το παιχνίδι είδα αρκετά πράγματα, είδα πολλές άσχημες εκφράσεις, πολύ ακραίες συμπεριφορές που μου φαίνονται τελείως unfair play. Ήξερα προφανώς ότι αρκετά άτομα δε με συμπαθούν... δεν περιμένα ποτέ τέτοιες εκφράσεις, βρισιές, συμπεριφορές. Αν τον χρόνο που κατανάλωσαν να με βρίζουν τον είχαν χρησιμοποιήσει για τον διαγωνισμό, θα κέρδιζαν σίγουρα!», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Πορφύρης στην κάμερα. 

Τελικός MasterChef 2023: H 3η μέρα έφερε επιστροφές παικτών!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, η Μαρία Μπέη είπε στον Γιώργο το πόσο της έλειψε. «Από τότε που έφυγες τα περνάω χάλια, έφυγε το άλλο μου μισό!», του είπε. «Γιατί περνάγαμε ποτέ καλά», της απάντησε γελώντας. «Όταν θα βγεις θα καταλάβεις», είπε στην Μπέη όλο νόημα. 

O Γιώργος Πορφύρης επέστρεψε λίγο πριν τον τελικό για να βοηθήσε τη Μαρία Μπέη

MasterChef 2023: O Γιώργος Πορφύρης επέστρεψε λίγο πριν τον τελικό για να βοηθήσει τη Μαρία Μπέη

«Προκάλεσα τόσο πολύ με τη συμπεριφορά μου;», πρόσθεσε στην κάμερα για τα όσα άκουσε από τους συμπαίκτες του. «Με τον Μότο έπεσα από τα σύννεφα που έβγαζε τόση κακία. Δεν το πίστευα ότι ένα παιδί μπορεί να μιλήσει τόσο πολύ άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν ξέρει... Και για την Πωλίνα, καλά τη Στέλλα, τον Άγγελο... ο Θοδωρής γιατί με έκραζε;», είπε γελώντας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top