Πάνος Ιωαννίδης: Ο τελικός του MasterChef και η βάπτιση του γιου του

«Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός, πρόσφατα είχαμε και τη βάπτισή του»

Δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τους δυο φιναλίστ, Μαρία Μπέη κα Νίκο Τράκα.

«Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου και τον περιμένουμε πως και πως. Και τα δυο παιδιά που έφτασαν στον τελικό αξίζουν τη νίκη. Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια. Και οι δυο ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύαμε ότι θα φτάσουν στον τελικό», είπε στο Breakfast@star.

Μπέη και Τράκας μιλούν λίγο πριν το μεγάλο τελικό του MasterChef

Ο Κωνσταντίνος Μίχος και η κάμερα του Breakfast@Star βρέθηκαν στα παρασκήνια του MastertChef λίγα 24ωρα πριν την βραδιά του μεγάλου τελικού.

«Το σπίτι είναι πολύ μεγάλο, οπότε σχεδόν δεν τον βλέπω. Αρχίζω να τσιρίζω να δω αν με ακούσει.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Συνέχεια με ρωτάει αν είμαι έτοιμη και προσπαθεί να με αγχώσει. Μπορεί να είναι και μία στρατηγική αυτό που κάνει ο Νίκος. Ξέρει πως αν με αγχώσει δεν θα καταφέρω να βγάλω το πιάτο στη δοκιμασία. Είμαι τέρας ψυχραιμίας», ανέφερε η Μαρία Μπέη η οποία διανύει τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του MasterChef δίπλα στον Νίκο Τράκα.

«Θα ήθελα να είμαι στον τελικό με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη. Θα ήταν τόσο υγιές όλο αυτό. Δεν θα στεναχωριόμουν όμως αν έχανε από εμένα», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Νίκος Τράκας στην κάμερα του Star.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και τους άλλους δυο κριτές, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Πάνος Ιωαννίδης: Σε ποια σειρά θα κάνει guest ο κριτής του MasterChef;

«Ο κόσμος έχει αγαπήσει σε εμάς το ότι δεν είμαστε πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά μάγειρες με διαφορετικές προσωπικότητες. Περνάμε πολύ καλά και αγαπιόμαστε».

Οι κριτές του MasterChef βάζουν στοίχημα και ρίχνουν το TikTok!


«Έγινε σε στενό κύκλο η βάπτιση του γιου μου!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο επιτυχημένος σεφ, Πάνος Ιωαννίδης, αφού εδώ και ένα χρόνο κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.
Ο αγαπημένος κριτής αποκάλυψε πώς πρόσφατα έγινε και η βάπτιση του γιου του σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

«Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός, πρόσφατα είχαμε και τη βάπτισή του. Έγινε σε κλειστό κύκλο με συγγενείς και φίλους. Ήταν συγκινητική στιγμή. Έγινε στο Πήλιο, ένα μαγευτικό περιβάλλον. Μου αρέσει και εμένα η φύση. Η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top