Πάνος Ιωαννίδης: Σε ποια σειρά θα κάνει guest ο κριτής του MasterChef;

Η αποκάλυψη για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής

Λίγες μέρες πριν την τιτανομαχία Μπέη - Τράκα στον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για την πολύ καλή φετινή πορεία του διαγωνισμού μαγειρικής και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ έκανε αποκαλύψεις για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Masterchef 2023: Όσα είπαν Ιωαννίδης & Κοντιζάς λίγο πριν τον τελικό!

 

Για το MasterChef τόνισε πως έχει μέλλον στην τηλεόραση, προαναγγέλλοντας πως θα υπάρξουν όχι ένας αλλά πολλοί κύκλοι ακόμη. «Προσωπικά δεν αγχώνομαι για τα νούμερα αλλά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για τα κανάλια. Πίσω από τα νούμερα είναι τι κάνουμε εμείς, δηλαδή αν βαθιά μέσα μας είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε σούπερ ευχαριστημένοι με τα νούμερα. Θα συνεχίσουμε ίσως για παραπάνω από μια χρονιά», δήλωσε ο επιτυχημένος chef.

Πάνος Ιωαννίδης: Φωτογραφίζει τον γιο του στα γυρίσματα του MasterChef!

Ο chef Ιωαννίδης αφού επισήμανε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του με τον ερχομό του γιου του, στη συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση. Όπως είπε θα τον δούμε σε ρόλο guest στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ζωή».

Ο Πάνος Ιωαννίδης θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά «Ζωή»

Ο Πάνος Ιωαννίδης θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ζωή»

«Θα με δείτε στη Ζωή σαν ηθοποιό. Φλερτάρω με την ηθοποιία γιατί ανέκαθεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι. Κάποτε είχα ασχοληθεί και με το θέατρο, σκεφτόμουν να γίνω ηθοποιός. Τελικά έγινα μάγειρας. Είχα ένα κάλεσμα για μια πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτό το σήριαλ, που είναι καλογυρισμένο. Οπότε παίζω έναν μικρό ρόλο, έχω ένα μικρό πέρασμα. Είχαμε κάνει τα γυρίσματα και είχε πολλή πλάκα, γιατί έχει και εξαιρετικό καστ η συγκεκριμένη σειρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του MasterChef. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top