Ανδρέας Μικρούτσικος: «Γλάστρα δεν μπορώ να υπάρξω γιατί έχω άποψη»

Όσα είπε ο παρουσιαστής στο Breakfast@star

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια έντονη προσωπικότητα. Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην…τηλεόραση και δε διστάζει να πει τη γνώμη του ανοιχτά.

Μικρούτσικος: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην Καινούργιου»

Όσα είπε ο παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast@star

Αυτό συμβαίνει και πολλές φορές όταν βρίσκεται στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα. «Ποιον δεν τον κουράζει να πει τη γνώμη του; Έχω γνώμη! Δε δέχομαι να καταντήσω υστερικός για να πω ότι η άποψή μου είναι αυτή. Γλάστρα δεν μπορώ να υπάρξω γιατί έχω άποψη και δεν πάω εκεί για να κάνω καριέρα. Αν με σέβεσαι πολύ, δείξ’ το μου! Μπορεί να φταίει το σύστημα, η ταχύτητα των γεγονότων. Πολλά μπορούν να φταίνε. Εγώ είμαι καθαρός και ανοιχτός. Δεν το λέω σκανδαλοειδώς. Λέω την αλήθεια μου», είπε στο Breakfast@star.

Καινούργιου - Μικρούτσικος: Συζήτησαν on air το μέλλον της συνεργασίας τους

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στο Μεγάλο Παζάρι, το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά αυτή τη φορά δε θα το παρουσιάσει.

«Με εμένα το “Μεγάλο Παζάρι” δεν θα το δείτε. Θα μου είχαν κάνει πρόταση! Αν μου έκαναν πρόταση δεν ξέρω αν θα το δεχόμουν. Από ευγένεια δε θα πω ότι όταν ακούω Fame Story μου έρχεται ο Κώστας Καραφώτης. Είμαι ανοιχτός να μου γίνουν οι προτάσεις».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top