Μικρούτσικος: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην Καινούργιου»

Τι είπε για τους «στημένους καυγάδες» με την παρουσιάστρια

Για το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του Breakfast@Star.

Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής έδωσε μάλιστα, την απάντησή του σε όσους λένε πως οι εντάσεις ανάμεσα σε εκείνον και την παρουσιάστρια είναι στημένες.

«Δε ξέρω ακόμα αν θα συνεχίσω στην Super Κατερίνα του χρόνου. Φαντάζομαι ότι θα μου γίνει πρόταση. Πέρυσι που ήρθα στην εκπομπή δεν είχαμε κάνει καμία συζήτηση, καμία κουβέντα. Μάλιστα, την επόμενη μέρα που συμφωνήσαμε, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνεται ένα τρέιλερ για την εκπομπή, και τους είπα ότι εγώ θα βγω κατευθείαν στην εκπομπή» είπε ο παρουσιαστής μετά το τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα στην κάμερα του Breakfast@Star.

Μικρούτσικος: «Δε ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή της Καινούργιου»

«Μπορεί δυο άνθρωποι να συνεννοηθούν είτε με μια κίνηση του ματιού, είτε ένα χαμόγελο, είτε με έναν δικηγόρο. Εγώ είμαι του χαμόγελου και του ματιού. Δεν έχω ακούσει ότι θα είμαι αλλού» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ό,τι γίνεται από τη δική μου μεριά, γιατί εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέω και κάνω, είναι φυσική συνέπεια των σκέψεών μου και των απόψεών μου. Το στημένο μακριά από μένα. Ποτέ δε συμμετείχα και δε θα συμμετέχω σε οτιδήποτε στημένο» πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top