Μιχαηλίδης στο DOT: «Έχω μία εγγονή και θα την προστατεύσω από... »

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον γνωστό ηθοποιό

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και μετρά πολλά χρόνια στην υποκριτική. Το φετινό καλοκαίρι θα τον απολαμβάνουμε στην παράσταση «Τι φάση πάλι ρε?» που ανεβαίνει στο θέατρο Άλσος.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είμαι ακόμη... κουρασμένος από τον Αστυνόμο Μπέκα»

Σε μία μικρή παύση από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στο Dot, για την καλλιτεχνική του πορεία.
Γυρνώντας τον χρόνο πίσω μίλησε για την «Πολίτικη κουζίνα» και παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ βιωματικός ο ρόλος του τον οποίο όμως δε μελέτησε πολύ γιατί ένιωθε σαν να τον εμπεριέχει μέσα του.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο DOT

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να τον έχουμε απολαύσει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αλλά ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον τελευταίο χρόνο βιώνει την απόλυτη ευτυχία, αφού η 33χρονη κόρη του, η οποία είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις τον έκανε παππού!

«Έχω μία εγγονή ενός έτους και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θα την προστατεύσω από τη δημοσιότητα, όπως έκανα με όλη μου την οικογένεια. Αυτό είναι θετικό από τη μία και πρόβλημα από την άλλη πλευρά για εμάς που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Πρέπει να προστατεύεις τους ανθρώπους σου από τη δημοσιότητα. Τώρα η εγγονή μου είναι πολύ μικρή γι αυτό μιλάω τώρα. Σε λίγο θα την αφήσω να μεγαλώσει εκεί ήσυχη και ήρεμα», είπε χαρακτηριστικά στο Dot, προσθέτοντας πως όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή DOT

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top