Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είμαι ακόμη... κουρασμένος από τον Αστυνόμο Μπέκα»

Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στο Breakfast@Star

Στη θεατρική επιτυχία «Το Μινόρε» των Βαγγέλη Γκούφα - Φώτη Μεσθεναίου που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά πρωταγωνιστεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και όπως είπε στο Breakfast@Star, ο κόσμος συγκινείται με την συγκεκριμένη παράσταση.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» και υπογράμμισε πως δε συμφωνεί που προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και έχει επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών. «Πάμε κόντρα στην Ελλάδα σε όλους τους νόμους της τηλεόρασης» είπε.

«Η σάτιρα στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολη. Εγώ δεν έκανα γιατί δεν πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Θα ήθελα να κάνω μία μίνι σειρά εποχής ή ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων», ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Για τον «Αστυνόμο Μπέκα» ο ίδιος τόνισε πως νιώθει ακόμη κουρασμένος και πως μόνο αν γινόταν κάποιο remake - τηλεταινία θα έλεγε το «ναι».

ιεροκλης μιχαηλίδης

«Νομίζω ότι τα προσωπικά μου είναι αδιάφορα για τους άλλους ανθρώπους. Τους δικούς μας ανθρώπους πρέπει να τους προστατεύουμε. Δεν είναι επιλογή τους η δική μας δημοσιότητα», ανέφερε τέλος ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top