Παπαγεωργίου: «Οι αποτυχημένες σχέσεις μου με θεωρούσαν αγόρι & όχι άντρα»

«Σοβάρεψα και ταυτόχρονα ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία»

Ότι οι περισσότερες αποτυχημένες σχέσεις του τον θεωρούσαν αγόρι και όχι άντρα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο DOT.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Έχει γενέθλια & ποζάρει στον φακό της Δανάης Μιχαλάκη

«Οι περισσότερες αποτυχημένες σχέσεις μου είχαν τον κοινό παρονομαστή ότι με θεωρούσαν αρκετά αγόρι και όχι άντρα. Μου έλεγαν όλα καλά αλλά… πρέπει να σοβαρευτείς. Πρέπει να ωριμάσεις. Κάποια στιγμή μπήκα σε αυτό το τριπάκι. Πρέπει να γίνω ένας κύριος του εαυτού μου. Μου ζητούσαν να μην είμαι εγώ, στα αλήθεια. Θεωρώ ότι πρέπει να ακούς τον άλλον σε μια σχέση, είπα ωραία θα ωριμάσω… Το έκανα, σοβάρεψα και ταυτόχρονα ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία» αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου που ήταν καλεσμένος στο DOT την Κυριακή 4/6.

Παπαγεωργίου: «Οι αποτυχημένες σχέσεις μου με θεωρούσαν αγόρι & όχι άντρα»

«Μικρός ήμουν τρομακτικά ανασφαλής» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Δανάη Μιχαλάκη και είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Θυμιζουμε ότι ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Δανάη Μιχαλάκη και είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Για τα πικρόχολα σχόλια των haters 

«Δεν έχει τύχει να έρθω σε πολύ δύσκολη θέση από κάποιον hater ή κάτι τέτοιο στα social media. Δεν έχει τύχει. Όσες φορές έχω δεχθεί κάποια πικρόχολα σχόλια, θεωρώ πως είναι κομμάτι της δουλειάς και αυτό. Δηλαδή είναι ένα κομμάτι της συνθήκης. Από τη στιγμή που ανοίγεις μια γνώμη στην άβυσσο που λέγεται social media πρέπει να είσαι έτοιμος και να δεχθείς την αντίθετη γνώμη» είπε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του DOT

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top