TractioN: Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή ο Νίκος Πουρσανίδης

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 4/6

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Κυριακής 4/6

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Νίκο Πουρσανίδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, βραβευμένος συγγραφέας αλλά και λάτρης της σκανδιναβικής μυθολογίας, κυρίως επειδή ο Θορ είναι ο αγαπημένος ήρωας του γιού του, έρχεται στο TractioN, όπως και το ολοκαίνουργιο και συναρπαστικό Volvo C40 Recharge, το πρώτο μοντέλο της σουηδικής εταιρείας, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά και εξ αρχής ως αμιγώς ηλεκτρικό. Αυτή την Κυριακή το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ του Νίκου Πουρσανίδη, του Volvo C40 Recharge και του TractioN!

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής TractioN

Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή στο TractioN ο Νίκος Πουρσανίδης

Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή στο TractioN ο Νίκος Πουρσανίδης

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

  • KIA: Ένα κουαρτέτο υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογικής πρωτοπορίας δια χειρός Kia παρουσιάζει η ομάδα του TractioN. Με τα Niro, XCeed, Sportage και EV6, η Kia αποδεικνύει πως βαδίζει με σταθερό και γρήγορο βήμα προς την κατεύθυνση του εξηλεκτρισμού, με υβριδικά και πλήρως ηλεκτροκίνητα οχήματα. Η Kia παρέχει στους υποψήφιους ιδιοκτήτες των προϊόντων της μια ποικιλία επιλογών, ώστε να καλύψει κάθε πιθανή απαίτηση της αγοράς. Ως προς το χαρακτήρα και το σχήμα, ως προς την ενσωμάτωση του εξηλεκτρισμού, τις επιδόσεις κ.λπ. τα τέσσερα μοντέλα της Kia ανυπομονούν να γράψουν χιλιόμετρα αλλά και ιστορία!
  • MERCEDES EQE SUV: Από την Πορτογαλία μεταδίδει τα τελευταία «καυτά» νέα της Mercedes ο Μάνος Στεφανής, οδηγώντας την εντυπωσιακή και εξαιρετικά προικισμένη, ηλεκτρική EQE, στην εκδοχή της ως SUV. Με βεληνεκές δράσης, που φτάνει έως και τα 590 χλμ., η εντελώς νέα Mercedes EQE SUV γοητεύει με τις απλές, χυτές και αρμονικές γραμμές ως προς το εξωτερικό της σχήμα, ενώ στο εσωτερικό της προσφέρει ένα σαλόνι ευρύχωρης πολυτέλειας. Η υψηλή ποιότητα μετακίνησης για τους επιβαίνοντες συμπληρώνεται ιδανικά από gadget, που φέρνουν το μέλλον του ήχου και της εικόνας ακόμη πιο κοντά στο σήμερα. Και, μάλιστα, με την ταχύτητα και την άνεση της Mercedes EQE SUV!
  • DACIA SPRING: Ολόφρεσκο σαν την άνοιξη, όπως μαρτυρά το όνομά του, το Spring είναι το πλήρως εξηλεκτρισμένο crossover της Dacia. Οικονομικό, ως προς την τιμή απόκτησης, το Dacia Spring διαθέτει όλα τα προσόντα ενός σύγχρονου ηλεκτροκίνητου οχήματος για την καθημερινή κίνηση εντός πόλης και όχι μόνο, τις μεταφοβρικές ανάγκες μιας οικογένειας και πολλά άλλα. Γι' αυτό, άλλωστε, έχει ήδη ανταμειφθεί με την αποδοχή του κοινού, καθώς από το 2021, όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το Dacia Spring έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 110.000 μονάδες!

TractioN

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top