TractioN: Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή ο Χρήστος Λούλης      

Κάθε Κυριακή στις 13:00 στο Star

Το εντυπωσιακό AUDI Q8 E-TRON... προσγειώνεται στο TractioN απευθείας από τον πλανήτη της hi-tech ηλεκτροκίνησης! Ο Κώστας Στεφανής παραδίδει το αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές SUV στον Χρήστο Λούλη, έναν από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς και λάτρη των μηχανοκίνητων, όχι μόνο των αυτοκινήτων αλλά και των μοτοσικλετών.

Καθώς οδηγεί το AUDI Q8 E-TRON, ο Χρήστος Λούλης εκπλήσσει τον Κώστα Στεφανή με τις γνώσεις και την εμπειρία του γύρω από τα σύγχρονα αυτοκίνητα, καθώς ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ενός plug-in υβριδικού οχήματος.  Ο  Χρήστος Λούλης εντυπωσιάζεται από τα ιδιαίτερα προσόντα του AUDI Q8 E-TRON, όπως για παράδειγμα τους καθρέπτες, αφού το θηριώδες γερμανικό SUV δεν είναι εφοδιασμένο με τους συνηθισμένους, συμβατικούς καθρέπτες, αλλά με κάμερες. Κατ' αυτό τον τρόπο, όπως διαπιστώνει ο εκλεκτός φιλοξενούμενος του TractioN, τα λεγόμενα «νεκρά» ή «τυφλά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού εξαλείφονται, χάρη στις κάμερες του Audi Q8 E-Tron, οι οποίες παρακάμπτουν τις κολώνες του αμαξώματος και παρέχουν άπλετη θέα προς τα πίσω. Το στοιχείο αυτό είναι κρίσιμο για τη βελτίωση της ασφάλειας, όπως τονίζουν ομόφωνα οι Κώστας Στεφανής και Χρήστος Λούλης!  

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον  Χρήστο Λούλη

TractioN: Ο Κώστας Στεφανής με τον  Χρήστο Λούλη 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    PEUGEOT E-PARTNER: Tο TractioN παρουσιάζει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν, ένα επαγγελματικό όχημα με μηδενικές εκπομπές ρύπων, εύχρηστο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις μεταφορικές ανάγκες πολλών και διαφορετικών επαγγελματιών. Για τη δοκιμή του Peugeot E-Partner και την ανάδειξη των ποικίλων και σημαντικών προσόντων του, όπως την ευρυχωρία, το TractioN ζήτησε τη βοήθεια ενός… ντράμερ! Διότι, αν στο χώρο φόρτωσης του χωρά ένα πλήρες σετ τυμπάνων, πιατινιών κ.λπ. τότε δεν υπάρχει δίλημμα ή αμφιβολία για το εάν το Peugeot E-Partner είναι αυτό που χρειάζεται ένας επαγγελματίας. Το μόνο δίλημμα, είναι το προαιώνιο «κιθαρίστας ή ντράμερ»;

➢    HYUNDAI IONIQ 5 AWD: To τετρακίνητο,  ηλεκτρικό crossover της Hyundai παρουσιάζουν οι Θωμάς Ευθυμίου και Ινώ Στεφανή. Το Ioniq 5 AWD είναι το πρώτο όχημα του μεγάλου Κορεάτη κατασκευαστή το οποίο φέρει την υπογραφή Ioniq, μιας μάρκας η οποία αυτονομείται και στην οποία η Hyundai εντάσσει αποκλειστικά τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της. Όπως διαπιστώνουν οι συνεργάτες του TractioN, το Hyundai Ioniq 5 AWD δικαίως έχει εντυπωσιάσει κοινό και ειδικούς ανά τον πλανήτη, αποσπώντας κορυφαίες διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ίσως επειδή το Hyundai Ioniq 5 AWD είναι το μέλλον, σήμερα.
➢    APRILIA RS EXTREMA 660: Στον συναρπαστικό κόσμο μιας νέας μοτοσυκλέτας  μας ξεναγεί ο Θανάσης Χούντρας. Η δικύλινδρη Aprilia RS Extrema 660 είναι τόσο πρόθυμη και έτοιμη να προσφέρει αγωνιστικού τύπου συγκινήσεις, ώστε πέρα από τα ελαφρύτερα εξαρτήματα, την απόδοση των 100 ίππων κ.λπ., είναι εφοδιασμένη με ειδικό λογισμικό, το οποίο γυρίζει... ανάποδα τον επιλογέα των ταχυτήτων, έτσι ώστε ο αναβάτης να νιώθει ότι οδηγεί μια αυθεντική μοτοσυκλέτα MotoGP! 

Δείτε το trailer της εκπομπής:  https://youtu.be/p7wQ0pEU0L4
Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef
 
#tractiongr #StarChannelTV  
FB: https://www.facebook.com/traction.gr/ 
Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/ 
Twitter: https://twitter.com/tractiongr 

https://www.star.gr/tv/shows/traction/
https://www.star.gr/tv/press-room/
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top