Το Πιο Μεγάλο Παζάρι επιστρέφει ανανεωμένο στον Alpha

Η επίσημη ανακοίνωση

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι επιστρέφει ανανεωμένο στον Alpha

To Πιο Μεγάλο Παζάρι, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει τεράστια δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, επιστρέφει στον Alpha.

To διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και το ρίσκο των διαγωνιζομένων και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας, πρέπει να αποφύγουν το ΖΟΝΓΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται αποκλειστικά στον Alpha!

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι η ελληνική εκδοχή του αμερικάνικου τηλεπαιχνιδιού “Let’s Make A Deal”, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 1963.

Ξεκίνησε από το Mega με τίτλο «Τo Mεγάλο Παζάρι», όπου το παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις σεζόν 1991-1994 κι έπειτα μετά από μερικά χρόνια τη σεζόν 2006-2007 παρουσιάζεται από τον Alpha με τίτλο «To Πιο Μεγάλο Παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης.

Τη σεζόν 2017-2018 προβάλλεται από τον SKAI με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τίτλο «Kάνε Παζάρι».

Φέτος, «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι» επιστρέφει ανανεωμένο στον Alpha!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top