Άση Μπήλιου: Τι να προσέξουμε με το τετράγωνο Άρη - Δία

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Η μέρα ξεκινά με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Δία και η Άση Μπήλιου ευχήθηκε το «εκρηκτικό» να είναι μόνο μια συμβολική έκφραση, καθώς πολλές φορές αυτή η όψη συνδέεται και με κανονικές εκρήξεις και βίαιες εκδηλώσεις.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης για το ζώδιό σας

Μολονότι ως όψη αυτό που κάνει είναι να μας δημιουργεί μια αίσθηση βιασύνης και δυναμικής προσέγγισης για τα σχέδια μας, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί και ψευδείς ή υπερβολικές προσδοκίες κι αυτό πρέπει να προσέξουμε. Αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη μας είναι ότι η βιασύνη και η παρόρμηση μπορεί να αποβούν πιο καταστρεπτικές από τη στασιμότητα.

Άση Μπήλιου: Τι να προσέξουμε με το τετράγωνο Άρη - Δία

Επίσης αυτή η όψη μας κάνει λίγο πιο νευρικούς στις αντιδράσεις μας. Γι’ αυτό μην βιάζεστε ούτε να μπείτε σε μακρόχρονες δεσμεύσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ούτε να υπογράψετε συμβόλαια και διαπραγματευτικές συμφωνίες χωρίς να τις έχετε ελέγξει πολύ καλά με ένα δικηγόρο ή τον κατάλληλο σύμβουλο. Για να γλυκάνει λίγο τη διάθεση μας το σύμπαν σήμερα μας στέλνει και μια σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, που μας επιτρέπουν να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και να μην κολλάμε στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top