Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι αυτό το κοριτσάκι;

Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό κοριτσάκι τις φωτογραφίας είναι σήμερα μία όμορφη γυναίκα. Σας θυμίζει κάτι;

Αν όχι, θα πρέπει να σας πούμε πως πρόκειται για την Κατερίνα Παναγοπούλου,  η οποία είναι παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο Mega.

Κατερίνα Παναγοπούλου

Την παραπάνω φωτογραφία ανέβασε η ίδια η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε τα γενέθλια της.

«Να γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω και να χτυπούσαμε γλυκά στην πλάτη εκείνο το παιδάκι που ήμασταν κάποτε, λέγοντάς του «μην ανησυχείς για τίποτα.. όλα θα πάνε καλά!» Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις υπέροχες ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή της.

 

«Ήταν ένα όνειρο που είχα πάντα. Ήταν σαν να κλείνω το μάτι στο κοριτσάκι που το ήθελε. Έχω κάνει όλα αυτά που κάνουν τα κοριτσάκια. Παρίστανα στον καθρέφτη ότι έλεγα δελτίο ειδήσεων και έκανα και μόνη μου ραδιοφωνικές εκπομπές. Ξεκίνησα από το ραδιόφωνο και χαίρομαι για αυτό. Πρέπει να έχεις περάσει από το ρεπορτάζ για να γίνεις καλός δημοσιογράφος», είχε δηλώσει μιλώντας για το όνειρο της δημοσιογραφίας στην εφημερίδα Secret.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top