Παπαδάκης: Ενέπλεκαν τη δολοφονία της Καρολάιν με τη διάρρηξη στο σπίτι μου

«Μην ανησυχείς, ξέρουμε τον δολοφόνο», του είπαν οι αστυνομικοί

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τρίτης με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών

Γιώργος Παπαδάκης: «Εδώ θα είμαι... Δε θα εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα!»

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα ανέφερε ότι την ίδια εποχή που έγινε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υπήρξε μία διάρρηξη στο σπίτι του. Κάποιοι του έστειλαν μήνυμα και προσπάθησαν να τη συνδέσουν με την υπόθεση της Καρολάιν

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε παραπάνω λόγους για να σοκαριστεί με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε παραπάνω λόγους για να σοκαριστεί με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

«Έτυχε την εποχή εκείνη να έχω μια προσωπική ταλαιπωρία και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά. Μια προσωπική ταλαιπωρία στο σπίτι μου, μια διάρρηξη. Με μήνυμα που μου έστειλαν κάποιοι από μια ειδική εφαρμογή που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν μπόρεσε να βρει, ενέπλεκαν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν με τη διάρρηξη στο σπίτι μου. Αυτό το λέω για πρώτη φορά. Είναι το ίδιο κύκλωμα. 

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» η ιατροδικαστής για τη δολοφονία της Καρολάιν

Πριν αποκαλυφθεί ότι τη δολοφονία είχε κάνει ο πιλότος, μου έλεγαν: "Ψάξε γιατί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι σου είναι οι ίδιοι με τη δολοφονία της Καρολάιν". Ήταν σαν να μου έλεγε ότι αυτοί που μπήκαν και σκότωσαν την Καρολάιν, ήταν αυτοί που έκλεψαν το σπίτι μου. Είπα ότι πρέπει να το κάνω γνωστό στις Αρχές γιατί είναι φρίκη αυτό το πράγμα», είπε ο δημοσιογράφος. 

Η Μαρία Αναστασοπούλου άκουσε με ενδιαφέρον όσα αποκάλυψε για τα Γλυκά Νερά ο Γιώργος Παπαδάκης

Η Μαρία Αναστασοπούλου άκουσε με ενδιαφέρον όσα αποκάλυψε για τα Γλυκά Νερά ο Γιώργος Παπαδάκης

Εξοργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Δε τη θέλουμε τη συμπαράσταση!»

«Όταν πήγα και μίλησα με κάποιους ανώτατους αξιωματικούς, μου είπαν: "Παπαδάκη, ξέρουμε ποιος είναι ο δολοφόνος και σε λίγες μέρες θα ομολογήσει". Δε μου είπαν τίποτα παραπάνω. Ήξεραν ότι είναι ο πιλότος και περίμεναν να “δέσουν” την υπόθεση», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top