Γιώργος Παπαδάκης: «Εδώ θα είμαι... Δε θα εγκαταλείψω το Καλημέρα Ελλάδα!»

Πώς χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τη Μαρία Αναστασοπούλου

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαδάκη στον Χάρη Λεμπιδάκη

Για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και για το μέλλον του Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια σπάνια συνέντευξή του στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Αναστασοπούλου: «Είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, αυτή είναι η συμφωνία»

«Η χρονιά με τη Μαρία ήταν υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να επιλέξω εγώ. Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ κι εγώ αυτό που δεν είμαι εκείνη. Αυτό ήθελα! Να υπάρχουν δύο άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν τις απόψεις τους και δε θα έχουν ανταγωνισμό. Είναι μια από τις καλύτερες χρονιές φέτος», είπε ο «βετεράνος» της δημοσιογραφίας. 

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρήκε την τέλεια συνεργάτιδα στο πρόσωπο της Μαρίας Αναστασοπούλου

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρήκε την τέλεια συνεργάτιδα στο πρόσωπο της Μαρίας Αναστασοπούλου

Για το προφίλ του στο Instagram που δεν άνοιξε ποτέ, είπε: «Κάποιος μου έφτιαξε λογαριασμό και δεν το ήξερα. Μου είπε η Μαρία: "Γιατί δε με ακολουθείς;”. Δεν τα πιστεύω αυτά. Είναι ξένα για μένα γιατί πιστεύω σε άλλο τρόπο επικοινωνίας. Είναι δυνατόν να επιδιώκω τα likes;». 

Μαρία Αναστασοπούλου: «Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, μη νευριάζεις, ηρέμησε»

«Έχω κάνει πολλά λάθη κι αλίμονο αν δεν κάνεις και δεν αδικήσεις σε μια δουλειά που δε στηρίζεται σε κάτι προκαθορισμένο. Και κόσμο θα έχεις αδικήσει», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. 

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται από τη δημοσιογραφία: «Εδώ θα είμαι του χρόνου. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι μπροστά, πίσω ή στο πλάι. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία και το Καλημέρα Ελλάδα!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top