Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν ισχύουν όσα είπε η Χατζηβασιλείου για την Αλιμπέρτη»

Πώς σχολίασε την παρουσία της Σοφίας στη νέα της εκπομπή;

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Happy Day

Στην παρουσίαση του βιβλίου της συνεργάτιδάς της, Μαρίας Παναγοπούλου, βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, σχολιάζοντας μέσα από την πολυετή εμπειρία της, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Ζήνα Κουτσελίνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανανέωση συμβολαίου με το Star

«Δεν είναι για συγχαρητήρια, είναι μια ανανέωση για μια ακόμα χρονιά και νιώθω πολύ χαρούμενη που συνέβη αυτό», είπε για την ανανέωση του συμβολαίου της με το Star. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξέρει όσο καμία άλλη την τηλεοπτική «πιάτσα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξέρει όσο καμία άλλη την τηλεοπτική «πιάτσα»

«Η Σοφία Αλιμπέρτη πραγματικά είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια και δε θα μπορούσα να πω το αντίθετο όταν έχουμε συνεργαστεί κι έχουμε κάνει μεγάλες επιτυχίες παρέα. Από την άλλη, το τηλεοπτικό προϊόν που έχω δει στον αέρα δεν είναι από τα αγαπημένα μου», σχολίασε για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. 

Zήνα Κουτσελίνη: Ποιον θεωρεί μεγάλο νικητή της χρονιάς

«Δεν ισχύει αυτό που είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου (σ.σ. ότι πήραν τις ιδέες της για την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη). Η Βίκυ όντως έχει κάνει ιατρική εκπομπή με πολύ μεγάλη επιτυχία, εκεί συναντηθήκαμε τα πρώτα χρόνια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι συγκεκριμένο φορμάτ του εξωτερικού στημένο σε αυτά τα πρότυπα, αλλά όταν το φέρνεις στην Ελλάδα το φτιάχνεις σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα», εξήγησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top